⭐PROJECT-A - TR FİYATLANDIRMASI⭐ | SPOOFER | SKIN CHANGER | AIMBOT (TRIGGER + RCS) | ESP (UTILITIES, WEAPON/SPIKE INFORMER) | DAHA FAZLA ÖZELLİK

hocam türkler niye na oynayamıyo anlamadım simdi

tr fiyatlandırması bekleyenler için inanılmaz bir fırsat oldu.

Xp123’ün yeni özellikler üzerinde çalıştığı bilgisinide bu yorum ile ben vereyim.
Oyun akışını ve legit oyunu baştan yaratacak şeyler geliyor.

na ile oynayabildiğiniz versiyon 150 dolar, na de 2 tane ölümsüz hesap kasıp parasını çıkartabiliyorsunuz. Euda da yine para kazanmak isteyen düşük bütçeli müşteriler için EU paketini yayınladık
İmmo hesapları ne kadar günde kasılıyor legit ve safe oynaninca bir rakam verebilir misiniz ve hangi sitelerde kaça koyuyorlar bunları söyler misiniz rica etsem

İmmo hesapları ne kadar günde kasılıyor legit ve safe oynaninca bir rakam verebilir misiniz ve hangi sitelerde kaça koyuyorlar bunları söyler misiniz rica etsem
Max. 2 gününü alır Ranready hesap satın aldıktan sonra Immortal olman ( Oynama sürene bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.), Fiyatı değişkenlik gösterebiliyor satıcılara göre 70-120 $ bandında. Site olarak G2G tarzı global satış sitelerini kullanabilirsin.

Max. 2 gününü alır Ranready hesap satın aldıktan sonra Immortal olman ( Oynama sürene bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.), Fiyatı değişkenlik gösterebiliyor satıcılara göre 70-120 $ bandında. Site olarak G2G tarzı global satış sitelerini kullanabilirsin.
g2g'de eu hesaplar almıyorlar diye biliyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt