Çalışıyor Process Cloner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu forum zaten birşey paylaşmak için var konu kendime ait falan dememiş durup dururken her konuda sallamanın bi manası yok. açılan neredeyse tüm konular zaten ucden alınıyor
bana ucden konu almış diye salııyordu arkadaşı alınca bu forum zaten bir şey paylaşmak için var LŞDJFŞLASFKASA bu kadar ezik olmayın

Bu arkadaş oyunu klonluyor ve RuntimerBroker yapıyor birini ve onu okuyup/yazabiliyorsunuz cheat engindeden felan
kullanımı
pclone.exe --pid process_id girin buraya
bu komudu cmd üzerinden yapıcaksınız pclone olduğu dizinde
Hatta cheat global ekibi bunu çok sever :)
Vanguard üzerinde çalışmaz
mükkemel olmuş

bana ucden konu almış diye salııyordu arkadaşı alınca bu forum zaten bir şey paylaşmak için var LŞDJFŞLASFKASA bu kadar ezik olmayın
arkadaşım değil, buradaki tek rezil ezik maymun sensin. sana da salladığım falan yok durup dururken birisine uc den konu aldı diye ve yaşıyla dalga geçtin bende senin de ondan bir farkın olmadığını belirttim. kafanda hikaye kurma

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşım değil, buradaki tek rezil ezik maymun sensin. sana da salladığım falan yok durup dururken birisine uc den konu aldı diye ve yaşıyla dalga geçtin bende senin de ondan bir farkın olmadığını belirttim. kafanda hikaye kurma
Boşver reis yerinde oturan 90 kilo maymun bir şey yapamıyor boş boş burda sallıyor

yala yala :D ezik seni

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt