her konuda sallamıyorum, böyle diyerek pasteyi meşrulaştırma. bu abim gibi pasterler milletin emeğini çalıpta kendi yapmış gibi paylaşmasın. kendi emeğiyle birşeyler başarsın paylaşsın.bu forum zaten birşey paylaşmak için var konu kendime ait falan dememiş durup dururken her konuda sallamanın bi manası yok. açılan neredeyse tüm konular zaten ucden alınıyor
direk assembly halinde kırabilsen burda olurmuydunaynen abi auth bypass LÖASDLMKFAKSDGMKLFAMSKLDGFMKLASDGKMAMKLSDGFKLMASKDMLSDAFGAGDFKKLAŞD
abi günaydın onu g*tümle yapıyom ben, iki lafı bir araya getiremiyorsun ne anlatmaya çalışıyorsun? neyse sen git ucden fare gibi paylaşacak konu ara.direk assembly halinde kırabilsen burda olurmuydun
meşrulaştırmıyorum, zaten paylaştığı bütün konuların kendisine ait olmadığını forumdaki herkes biliyor. sadece milletin işine yarayabilecek şeyler olabilir diye paylaşmış geçmiş. bu kadar takılacaksa daha sonraki konularında credit ekler geçer.her konuda sallamıyorum, böyle diyerek pasteyi meşrulaştırma. bu abim gibi pasterler milletin emeğini çalıpta kendi yapmış gibi paylaşmasın. kendi emeğiyle birşeyler başarsın paylaşsın.
atabileceiğim .net uygulamalar var istersen atarım?abi günaydın onu g*tümle yapıyom ben, iki lafı bir araya getiremiyorsun ne anlatmaya çalışıyorsun? neyse sen git ucden fare gibi paylaşacak konu ara.
milletin emeğini çaldığını sanmıyorum 2020 deki konuyu alıp paylaşmış millet görsün diye sen laf atıcak yer arıyorsun gibi ki bu dediğini forumun yüzde 85 i yapiyor konu ama nedense hep r7flex e patlıyorher konuda sallamıyorum, böyle diyerek pasteyi meşrulaştırma. bu abim gibi pasterler milletin emeğini çalıpta kendi yapmış gibi paylaşmasın. kendi emeğiyle birşeyler başarsın paylaşsın.
sanmıyorum o kadar kişinin yaptığını ben denk geldiğime söylerim, abim kredi verse aslında hiçbir sorun kalmayacak ortadamilletin emeğini çaldığını sanmıyorum 2020 deki konuyu alıp paylaşmış millet görsün diye sen laf atıcak yer arıyorsun gibi ki bu dediğini forumun yüzde 85 i yapiyor konu ama nedense hep r7flex e patlıyor
kral neden herkesin paylaştığı şeylere karışıyorsun ya 2 gündür böyle dikkatimi çektin çok cringe hanisanmıyorum o kadar kişinin yaptığını ben denk geldiğime söylerim, abim kredi verse aslında hiçbir sorun kalmayacak ortada
herkes kim? 2 gündür? son mesajlarımda bunun pastelediği konular hariç kimseye birşey yazmadım kaldı ki haksız yere kimseye çatmam ben, emeğiyle yapıpta paylaşan kime mesaj yazdım ki?kral neden herkesin paylaştığı şeylere karışıyorsun ya 2 gündür böyle dikkatimi çektin çok cringe hani