- İletişim
Aynen antalya konyaaltında arasokaklarda reklam yapıyor private yazılımlar sadece.Private olanlar forumlarda paylaşılmaz
Aynen antalya konyaaltında arasokaklarda reklam yapıyor private yazılımlar sadece.Private olanlar forumlarda paylaşılmaz
hoca zaten private ürünün slotu yokmu paylaşsanda çok birşey değişmez gibiPrivate olanlar forumlarda paylaşılmaz
bide fazla insan yok diye vandaki dağlarda reklam yapıyorlarAynen antalya konyaaltında arasokaklarda reklam yapıyor private yazılımlar sadece.
Yani arkadaslarin dedigi gibi zaten slotlu urunler paylasimlari nerde yapiyolar bunlarPrivate olanlar forumlarda paylaşılmaz
Private ürünlerin slotlu olmasının yanı sıra, buradaki kişilerin çoğu exclusive driver geliştirebilecek seviyede değil. Bu yüzden private ürün paylaşımı veya slot konusu çok bir şeyi değiştirmez.hoca zaten private ürünün slotu yokmu paylaşsanda çok birşey değişmez gibi
bide fazla insan yok diye vandaki dağlarda reklam yapıyorlar
Kanka sana ilk konuyu actigindada yazdım krusty.club bir bak diye burdan aradığın tarz hile bulamazsinBu konuda attığım en son ki mesajı gördükten sonra, genelde bir satıcının bir açıklama getirdiğine şahit oldum. Ama burada bir karşılık görememek , açıkçası düşündürücü.
Haklısın dost bende buradan bulmadım aldığım kek gayet akıcı ve ud yinede önerin için teşekkür ederim.Kanka sana ilk konuyu actigindada yazdım krusty.club bir bak diye burdan aradığın tarz hile bulamazsin
Nerden aldın ürünüHaklısın dost bende buradan bulmadım aldığım kek gayet akıcı ve ud yinede önerin için teşekkür ederim.