Private Valo Sağlam Hile

hile yapıyor :D Daha menü bile kodlayamıyor hilemi yapacak private:D dostum discord.gg/valohack gelin sağlam hileler var şuanda no ban %100 UD
:D hileyi benmi yapıyorum sanıyosun dostum daha kodlama bilmiyosun istesem yapardım sen ilk kendine bak bu 2. banlanışın cg den

:D hileyi benmi yapıyorum sanıyosun dostum daha kodlama bilmiyosun istesem yapardım sen ilk kendine bak bu 2. banlanışın cg den
Kodlama benmi bilmiyorum :D Tartışmaya devam etemeyeceğim ama herşey belli hiç kusurabakma sana demedim zaten hile yapıyor dediğin arkadaşına söyledim onları.

Bu forumdan aldığım colorbot var banlatmadı fakat ben kullanıcı deneyimi olan kişilerden cevap bekliyorum satıcılar yazıyor 🤣
hepsi satmak için yazıyor kral bende deneyimlerime dayanarak ve forumdaki mesajlara konulara bakarak söylüyorum, kullanır ban yersin yediğinde ise kullanıcı hatası derler, birbiri ile çocukça didişen adamlarmı banlatmayan ürün satacak :D zaten çoğu reseller, onlara para vereceğine direk özel yazılım yaptırabilirsin kendine, bilgili bir kişiye.

Valorantta sağlam private hile arıyorum laptop kullanıyorum spoofla uğraşmak istemiyorum bildiğiniz ve ban yemediğiniz tecrübe ettiğiniz PRİVATE hile varsa paylaşırsanız çok sevinirim
tanıdığımda var sağlam hile ama fiyatı baya tuzlu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt