Niyus
Gold Üye
önerebilceğin bir injector var mı bunda olmuyordediğin gibi yaptım ama direk oyundan attı extreme injectordan mi kaynaklıdır ya
önerebilceğin bir injector var mı bunda olmuyordediğin gibi yaptım ama direk oyundan attı extreme injectordan mi kaynaklıdır ya
ben extermeden injectliyom calisiyoönerebilceğin bir injector var mı bunda olmuyor
bende direk oyundan atıyor başka bir şeyden mi kaynaklı acababen extermeden injectliyom calisiyo
process hacker kullan o atmıyorbende direk oyundan atıyor başka bir şeyden mi kaynaklı acaba
dostum steam bypass da sıkıntı yok zaten 2. primdll yi injectlerken extreme ile direkt atıyor oyundanprocess hacker kullan o atmıyor
2. dll nasıl inj edecez
bende primdll inj leyemedim onu neye inj licezdostum steam bypass da sıkıntı yok zaten 2. primdll yi injectlerken extreme ile direkt atıyor oyundan
kanka sıkıntı onu injectlemekte zaten onu yazmışım ya ben debende primdll inj leyemedim onu neye inj licez
bilmiyorum benedede crash veriyor keşke kendi inj verseydikanka sıkıntı onu injectlemekte zaten onu yazmışım ya ben de
kendi yazılımımda kullandığım injecti public olarak vermem mantıklı mıbilmiyorum benedede crash veriyor keşke kendi inj verseydi
reis injecti verme zaten de crashin bir çözümü yok mu acaba injectlediğim anda atıyor oyundakendi yazılımımda kullandığım injecti public olarak vermem mantıklı mı