Niyus
Gold Üye
hocam hileyi kullandın mı videodaki insjeh adlı dosya yok rarın içindebenim bildiğim yok
hocam hileyi kullandın mı videodaki insjeh adlı dosya yok rarın içindebenim bildiğim yok
knk öyle bi şey olsa bile hesapına girene kadar bi şey olmazhocam hileyi kullandın mı videodaki insjeh adlı dosya yok rarın içinde
yok anladım kullanıcam da o 2. dll yi sürüklediği dosya yok bendeknk öyle bi şey olsa bile hesapına girene kadar bi şey olmaz
hileyi paylaşana sor knkyok anladım kullanıcam da o 2. dll yi sürüklediği dosya yok bende
ilkini ona sormuştum zaten yahileyi paylaşana sor knk
o benim injectorum o yüzden paylaşmadım internetten herhangi bir injector kullanabilirsinilkini ona sormuştum zaten ya
vac patcherı steame inject edince bombos bi cmd ekrani aciliyo bunu nasil cözerimo benim injectorum o yüzden paylaşmadım internetten herhangi bir injector kullanabilirsin
bende extreme injector var iş görür mü hocamo benim injectorum o yüzden paylaşmadım internetten herhangi bir injector kullanabilirsin
steamı kapatıp yönetici olarak çalıştırvac patcherı steame inject edince bombos bi cmd ekrani aciliyo bunu nasil cözerim
manuelmap olarak inject edersen görürbende extreme injector var iş görür mü hocam
dediğin gibi yaptım ama direk oyundan attı extreme injectordan mi kaynaklıdır yasteamı kapatıp yönetici olarak çalıştır
manuelmap olarak inject edersen görür