Ne kadar reseller olsam da tebrik ederim eline saglik umarim bunu biz yaptik biz urettik diye insanlara satip kandiran serefsizler simdi o musterilerin yuzune bakamaz.
teşekkürler. dediğim gibi kıran kişi ben değilim sadece exeyi sağladım :D anlayışın için teşekkür ederim
Ne kadar reseller olsam da tebrik ederim eline saglik umarim bunu biz yaptik biz urettik diye insanlara satip kandiran serefsizler simdi o musterilerin yuzune bakamaz.
teşekkür ederim, dediğim gibi kıran kişi ben değilim sadece exeyi sağladım. yine de anlayışın için saol.

PC restart attığında onarım ekranında kalıyor nasıl duzeltebilirim
konuda bahsetmiştim. bazı windows sürümlerinde mavi ekran hatası var ve çözümünü hiç bilmiyorum. kimisinde üzgün işareti çıkıyor kimisinde onarım ekranı. bu yüzden bir geri yükleme noktası veya usb de windows iso bulundurun.

Spooflamadan önce;

1 - Bilgisayarınızı formatlayın veya valorant/vanguard ı revo uninstaller ile silin.
2 - Bios update yapın (Sadece bir kerelik)

Not : Bilmediğim bir sebepten dolayı mavi ekran sorunu var, sadece crackte değil normal gupro'da da.
1809 üstü ve 21h1 altı bir windows versiyonunda deneyin.
Yapmadan önce bir geri yükleme noktası oluşturun veya formata hazırlıklı olmak için usb'nizde windows bulundurun.

Çalıştığı taktirde,

Bilgisayarınızı her restartladığınızda banınızı kaldırabileceksiniz, herhangi bir ek birşey yapmanıza gerek kalmayacak.

ReverseSeal tarafından cracklendi, exeyi sağlayan kişi benim.

İyi kullanımlar.

Adsz.png
Tekrardan eline emeğine sağlık fakat pc yeniden başlatınca ban kaldırma olayı ne

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt