Rcdeki Valorant Spoofer Remiver Bu Hatayı Kaldırıyor Konusunu Bulup Atayım Kardeş Forum Olduğu İçin Sıkıntı Olmaz SanırımBu spooferı kullandığınız takdirde EAC/BE ile korunan oyunlara giriş yapamazsınız. Resimdeki hatayı alırsınız. Aklınızda bulunsun diye yazıyorum
aa bu loaderda paylaşın değil mi ?Spooflamadan önce;
1 - Bilgisayarınızı formatlayın veya valorant/vanguard ı revo uninstaller ile silin.
2 - Bios update yapın (Sadece bir kerelik)
Not : Bilmediğim bir sebepten dolayı mavi ekran sorunu var, sadece crackte değil normal gupro'da da.
1809 üstü ve 21h1 altı bir windows versiyonunda deneyin.
Yapmadan önce bir geri yükleme noktası oluşturun veya formata hazırlıklı olmak için usb'nizde windows bulundurun.
Çalıştığı taktirde,
Bilgisayarınızı her restartladığınızda banınızı kaldırabileceksiniz, herhangi bir ek birşey yapmanıza gerek kalmayacak.
ReverseSeal tarafından cracklendi, exeyi sağlayan kişi benim.
İyi kullanımlar.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Aynı konuyu paylaşmıştım benRcdeki Valorant Spoofer Remiver Bu Hatayı Kaldırıyor Konusunu Bulup Atayım Kardeş Forum Olduğu İçin Sıkıntı Olmaz Sanırım
evet daha önce sizde paylaşmıştınız. aynı problemi alıyordu herkes.Bu spooferı kullandığınız takdirde EAC/BE ile korunan oyunlara giriş yapamazsınız. Resimdeki hatayı alırsınız. Aklınızda bulunsun diye yazıyorum
Anladım hocam okumamıştım haklısınızMesajını silmeme rağmen sen ısrarla yasaklı kelımelerı yazmaya devam ediyordun.
Ben banlı değilim şuan bu spooferi uyguladıgımda eğer olursa her pc restartladığımda kalkarmı ban Format ve Biosu yeni yaptım yenidenmi yapmam gerek yoksa oluyormu yinedeevet daha önce sizde paylaşmıştınız. aynı problemi alıyordu herkes.
ne zaman test edilir ve onaylanır?
banlı değilsen bios update yapmana gerek yok. format ta şart değil ben sadece %100 çalışması için tavsiye ediyorum.Ben banlı değilim şuan bu spooferi uyguladıgımda eğer olursa her pc restartladığımda kalkarmı ban Format ve Biosu yeni yaptım yenidenmi yapmam gerek yoksa oluyormu yinede
O zamana kadar ud kalmayı başarabilirse evet.Ben banlı değilim şuan bu spooferi uyguladıgımda eğer olursa her pc restartladığımda kalkarmı ban Format ve Biosu yeni yaptım yenidenmi yapmam gerek yoksa oluyormu yinede