kanka trıgerbottan mı ban yemiştin ne kadar kullandın bir de ondan yediysenwmic baseboard get serialnumber bunu yazdıgımda standart yazıyor res atıyorum yine olmuyor mavi ekrandayken ne seçicez
kanka trıgerbottan mı ban yemiştin ne kadar kullandın bir de ondan yediysenwmic baseboard get serialnumber bunu yazdıgımda standart yazıyor res atıyorum yine olmuyor mavi ekrandayken ne seçicez
Valorantta Sacma Sebepten Ötürü Hwid Ban yedim ve 5 k lık Çar gitti Şimdi ben böyle sap gibi kaldım e oyunada giremiyorum bu Hwid Banı ne Kadar Sürüyor veya süresiz mi + Bu Spoofer I kullanırsam Valorant Hwid Banım Kalkar mı van 152 Alıyorum . Ve Eger Bunu Kullanırsam Valo Hwid Banım Kalkarmı Ban kalkıcak ise nasıl spooferı kullanabilirim.... + hangi Oyunlarda Geçerli Oldugunu Yazar iseniz Sevinirim.. iyi günlervalorant spoofer, gupro spoofer, vip spoofer, hwid spoofer, unban games, all games unban, hwid ban kaldırma, ban kaldırma, pc ban kaldırma, eac spoofer, battleye spoofer, vanguard spoofer
Status : UNKNOWN, Probably Detected
Supported : EAC, BattlEye, VanGuard
GuPro Spoofer CheatGlobal UI
CheatGlobal Loader Download
Dikkat Dikkat!
Bilmediğim bir sebepten olayı mavi ekran hatası var. Sadece Crâck'te değil normal gupro'da bu sorun mevcut
o yüzden 1809 üstü veya 21H1 altı Windows Versiyonlarında spoofer'ı deneyin. Spoofer'ı kullanmadan
önce bilgisayarınızda bir geri yükleme noktası oluşturun veya formata hazırlıklı olmak için USB Flash belleğinizde
yüklü bir windows setup'u bulundurun. Önlemlerinizi her ihtimale karşı ne olur ne olmaz alınız. Ayrıca
bazı kişilerde seri numarası değişmese bile valorant banı kalkıyor. Sonucu öğrenmek için valorant'ı indirin bakın.
Eğer Sorun Yaşarsanız
Yazı gelmemesi veya ekrana birşey gelmeme gibi sorunlar oluşursa lütfenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
AIO Runtimes kurduktan sonra Windows Defender Blocker'ıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirve defender'ı kapatın.
Windows Defender Blocker programının rar şifresi mevcuttur bunu yazın sorarsa eğer, rar şifresi : sordum
Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Sorunsuz bir şekilde spoofer çalışacaktır.
Detaylı Anlatım
1. Bilgisayarınıza format atın veya valorant/vanguard'ı revo uninstaller ile silip kaldırın.
2. Sadece bir kereliğine BIOS Update yapmanız gerekiyor. BIOS Update yapın.
3. Daha sonra bu sayfaya gelip cheatglobal loader'i indirin ve yönetici olarak açın.
4. Daha sonra bu sayfaya gelin ve buradan HİLEYİ ÇALIŞTIR butonuna basın.
5. Hepsi bu kadar, biraz bekleyin işlemler bittikten sonra pc yeniden başlatılacaktır.
6. PC Açıldıktan sonra cmd açın ve wmic baseboard get serialnumber yazın seri numarasını kaydedin.
7. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve pc açıldıktan sonra tekrar 6 numaradaki söyleneni yapın.
8. İki seri numarasını karşılaştırın eğer birbirinden farklıysa tamamdır spoof işlemi başarılı.
9. Valorant'ı kurun ve oyuna girip keyfini çıkarın artık banınız kalkmıştır, iyi oyunlar.
bu spoofer şuanda çalışmıyor hesap banın asla kalkmazValorantta Sacma Sebepten Ötürü Hwid Ban yedim ve 5 k lık Çar gitti Şimdi ben böyle sap gibi kaldım e oyunada giremiyorum bu Hwid Banı ne Kadar Sürüyor veya süresiz mi + Bu Spoofer I kullanırsam Valorant Hwid Banım Kalkar mı van 152 Alıyorum . Ve Eger Bunu Kullanırsam Valo Hwid Banım Kalkarmı Ban kalkıcak ise nasıl spooferı kullanabilirim.... + hangi Oyunlarda Geçerli Oldugunu Yazar iseniz Sevinirim.. iyi günler
knk Hesap banı degil Ana kart banı yedim ve hesap banı mı kaldırıyor bu spoofer en son bu yorumu yaparken calısıyor yazıyordubu spoofer şuanda çalışmıyor hesap banın asla kalkmaz
format lazımı ? kralvalorant spoofer, gupro spoofer, vip spoofer, hwid spoofer, unban games, all games unban, hwid ban kaldırma, ban kaldırma, pc ban kaldırma, eac spoofer, battleye spoofer, vanguard spoofer
Status : UNKNOWN, Probably Detected
Supported : EAC, BattlEye, VanGuard
GuPro Spoofer CheatGlobal UI
CheatGlobal Loader Download
Dikkat Dikkat!
Bilmediğim bir sebepten olayı mavi ekran hatası var. Sadece Crâck'te değil normal gupro'da bu sorun mevcut
o yüzden 1809 üstü veya 21H1 altı Windows Versiyonlarında spoofer'ı deneyin. Spoofer'ı kullanmadan
önce bilgisayarınızda bir geri yükleme noktası oluşturun veya formata hazırlıklı olmak için USB Flash belleğinizde
yüklü bir windows setup'u bulundurun. Önlemlerinizi her ihtimale karşı ne olur ne olmaz alınız. Ayrıca
bazı kişilerde seri numarası değişmese bile valorant banı kalkıyor. Sonucu öğrenmek için valorant'ı indirin bakın.
Eğer Sorun Yaşarsanız
Yazı gelmemesi veya ekrana birşey gelmeme gibi sorunlar oluşursa lütfenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
AIO Runtimes kurduktan sonra Windows Defender Blocker'ıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirve defender'ı kapatın.
Windows Defender Blocker programının rar şifresi mevcuttur bunu yazın sorarsa eğer, rar şifresi : sordum
Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Sorunsuz bir şekilde spoofer çalışacaktır.
Detaylı Anlatım
1. Bilgisayarınıza format atın veya valorant/vanguard'ı revo uninstaller ile silip kaldırın.
2. Sadece bir kereliğine BIOS Update yapmanız gerekiyor. BIOS Update yapın.
3. Daha sonra bu sayfaya gelip cheatglobal loader'i indirin ve yönetici olarak açın.
4. Daha sonra bu sayfaya gelin ve buradan HİLEYİ ÇALIŞTIR butonuna basın.
5. Hepsi bu kadar, biraz bekleyin işlemler bittikten sonra pc yeniden başlatılacaktır.
6. PC Açıldıktan sonra cmd açın ve wmic baseboard get serialnumber yazın seri numarasını kaydedin.
7. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve pc açıldıktan sonra tekrar 6 numaradaki söyleneni yapın.
8. İki seri numarasını karşılaştırın eğer birbirinden farklıysa tamamdır spoof işlemi başarılı.
9. Valorant'ı kurun ve oyuna girip keyfini çıkarın artık banınız kalkmıştır, iyi oyunlar.
Valorantta Sacma Sebepten Ötürü Hwid Ban yedim ve 5 k lık Çar gitti Şimdi ben böyle sap gibi kaldım e oyunada giremiyorum bu Hwid Banı ne Kadar Sürüyor veya süresiz mi + Bu Spoofer I kullanırsam Valorant Hwid Banım Kalkar mı van 152 Alıyorum . Ve Eger Bunu Kullanırsam Valo Hwid Banım Kalkarmı Ban kalkıcak ise nasıl spooferı kullanabilirim.... + hangi Oyunlarda Geçerli Oldugunu Yazar iseniz Sevinirim.. iyi günler
format - bi
format+ bios up/down van152 kaldırır ama val5 için spoofer almanız gerekli @LarkSharp ile iletişime geçersen yardımcı oluccaktır.
genelde evet ama delay banından kaçamayacaksın o yüzden etkili spoofer şartsadece bios update yeterli mi abim+
Hocam ben van 152 yedim windows a flash bellek ile format attım bios update yaptım sonra tpm 2.0 kapadım ,secure boot kapadım falan acaba ban kalkarmı?genelde evet ama delay banından kaçamayacaksın o yüzden etkili spoofer şart