ban yedikten sonra boost mu kalırbir zamanlar arkadaşlarım bu spooferi satıyordu o zamanlar çalışmıştı şimdi deniyorum delaya düşse bile güzel olur hesap boostluyorum 1 maç götürse 1 hesapta iyi
arkadaşların neden free spoofer satıyor aqbir zamanlar arkadaşlarım bu spooferi satıyordu o zamanlar çalışmıştı şimdi deniyorum delaya düşse bile güzel olur hesap boostluyorum 1 maç götürse 1 hesapta iyi
Burda adamın delay banla boost atmasına değil de sattığı spoofa mı takıldınarkadaşların neden free spoofer satıyor aq
sanırım her bandan sonra format atarak 1 ayda 1 elo atlayacak anlamadım ben de.Burda adamın delay banla boost atmasına değil de sattığı spoofa mı takıldın
yotumu neresinden koursan oku sorun zaten ben ilk basta anlattıgı sorunu ele aldımBurda adamın delay banla boost atmasına değil de sattığı spoofa mı takıldın
olm 4. maçtan sonra boostladıgı hesapta ban yiyo sürekli ban yersesanırım her bandan sonra format atarak 1 ayda 1 elo atlayacak anlamadım ben de.
döngüye giriyo awolm 4. maçtan sonra boostladıgı hesapta ban yiyo sürekli ban yerse
biraz ucube takılıyolardı githubdan hile bulup crackledik diye satan tiplerdi fazla takmadım zaten blast zamanı satıyolardıarkadaşların neden free spoofer satıyor aq
valla oyunu çabuk bitirmeye çalışıyorum 1 maç götürse yine kafi immoya kadar çıkartıp satıyorum zatenBurda adamın delay banla boost atmasına değil de sattığı spoofa mı takıldın