eski crackte ve kendim müşterisi olduğumda sanırım 2004 sürümü vardı bende ve hiçbir sorunum yoktu.21h1 de daha önceden paylaşılan crackte mavi ekran almamıştım + ne format nede bios update'de yapmamıştım ve ban kalkmıştı, şimdi yapsam mavi ekran alırmıyım ? @Shell
inan sebebini bilmiyorum hocam.defender controlden zaten direk kapalı aio runtimes kurulu ama cmd siyah ekran ? Sürüm 1909
Sürüm ile alakalı olma ihtimali varmıdır ?eski crackte ve kendim müşterisi olduğumda sanırım 2004 sürümü vardı bende ve hiçbir sorunum yoktu.
fakat geçenlerde hem kendi paylaştığım crackte hemde normal spooflandığında mavi ekran aldım. 1809 sürümü vardı.
cracki test eden arkadaşımda 21h1 sürümü vardı ve pc onarım ekranıyla karşılaştı fakat 21h1 de spooflayan başkası da bir problem yaşamadı.
yani sebebini inan bilemiyorum. yüksek ihtimal sorun yaşamazsın ama ya bir geri yükleme noktası mümkünse usb de windows bulundur.
inan sebebini bilmiyorum hocam.
Format isosu var rufus ile yazdırmıştım pc de formatlı daha kurmadım bile tekrar atmaya gerek var mı diye sordum tamam o zamaneski crackte ve kendim müşterisi olduğumda sanırım 2004 sürümü vardı bende ve hiçbir sorunum yoktu.
fakat geçenlerde hem kendi paylaştığım crackte hemde normal spooflandığında mavi ekran aldım. 1809 sürümü vardı.
cracki test eden arkadaşımda 21h1 sürümü vardı ve pc onarım ekranıyla karşılaştı fakat 21h1 de spooflayan başkası da bir problem yaşamadı.
yani sebebini inan bilemiyorum. yüksek ihtimal sorun yaşamazsın ama ya bir geri yükleme noktası mümkünse usb de windows bulundur.
1809 daki mavi ekran sorunu kesinlikle sürümle alakalı fakat pc onarım sorununun sebebini bilmiyorum.Sürüm ile alakalı olma ihtimali varmıdır ?
Hani pc siyah ekrandı çıkarıp taktın mı bios piliniçalıştı adamın dibi daşişasnı yerim snein
iyi oyunlarçalıştı adamın dibi daşişasnı yerim snein
çıkarıp taktımda çalışmadı sonra bilgisayarcı serkan abimize götürdümHani pc siyah ekrandı çıkarıp taktın mı bios pilini