Bütün anakartları detekliyor ?

1.jpg
merhaba, bu ekranda beklemesinin anakartınla bir alakası yok :D sorunun çözümünü bilmiyorum 1 yada 2 kişi daha aynı problemi yaşamış defendercontrol kullanıp restart atarak sorunlarını çözdüler
Çalışıyor her reset attığımda mac adres seri numarası ve uuid değişiyor mavi ekran sorunu yok
iyi oyunlar

Pc yi ikinci kez açtığımda eski seriale döndü bende başarısız
üzüldüm, eski crackte de aynı problemi mi yaşamıştın, daha doğrusu kullanmış mıydın.

merhaba, bu ekranda beklemesinin anakartınla bir alakası yok :D sorunun çözümünü bilmiyorum 1 yada 2 kişi daha aynı problemi yaşamış defendercontrol kullanıp restart atarak sorunlarını çözdüler

Defender dahil hiç bir av yok ki pc 'de , hatta şöyle söyleyeyim ; kullandığım windows 10 sürümünde defender tamamen silinmiş şekilde modifiyeli.

Çözümü olsa iyi olurdu bayadır girmiyordum valoya.

siyah erkan var denilen herşey yapıldı.
Not sürüm 1909

Son düzenleme:
Defender dahil hiç bir av yok ki pc 'de , hatta şöyle söyleyeyim ; kullandığım windows 10 sürümünde defender tamamen silinmiş şekilde modifiyeli.

Çözümü olsa iyi olurdu bayadır girmiyordum valoya.
modifiyeli windows versiyonunun sorun çıkarma ihtimali bilgisayarında çalışmama ihtimalinden daha yüksek birşey :D
siyah erkan var denilen herşey yapıldı.
Not sürüm 1909
siyah ekran nerede var, konsolda mı yoksa bilgisayarı açtığında mı?
yaşadığın sorunu merak ettim açıkçası, benimle paylaşabilirsen çözüm üretmek daha kolay olur.

Son düzenleme:
modifiyeli windows versiyonunun sorun çıkarma ihtimali bilgisayarında çalışmama ihtimalinden daha yüksek birşey :D

siyah ekran nerede var, konsolda mı yoksa bilgisayarı açtığında mı?

yaşadığın sorunu merak ettim açıkçası, benimle paylaşabilirsen çözüm üretmek daha kolay olur.
Konsol hiçbirsey yazmıyor iste brom.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt