eren senmisin lan the noble benWin sürümü nedir hocam?
merhaba, bu ekranda beklemesinin anakartınla bir alakası yok sorunun çözümünü bilmiyorum 1 yada 2 kişi daha aynı problemi yaşamış defendercontrol kullanıp restart atarak sorunlarını çözdülerBütün anakartları detekliyor ?
iyi oyunlarÇalışıyor her reset attığımda mac adres seri numarası ve uuid değişiyor mavi ekran sorunu yok
üzüldüm, eski crackte de aynı problemi mi yaşamıştın, daha doğrusu kullanmış mıydın.Pc yi ikinci kez açtığımda eski seriale döndü bende başarısız
2. si nerde link atarmısınBereketli bir gün maşallah 2 spoofer çıktı
2. si nerde link atarmısınBereketli bir gün maşallah 2 spoofer çıktı
gece bilgisayarı kapatıp sabah açtığında bug oluyor ve eski seriale dönüyor. restartta tekrar yenisi gelmesi lazım.gece kurduğumda her restartta serial number değişiyordu fakat artık değişmiyor bunun sebebi ne olabilir
merhaba, bu ekranda beklemesinin anakartınla bir alakası yok sorunun çözümünü bilmiyorum 1 yada 2 kişi daha aynı problemi yaşamış defendercontrol kullanıp restart atarak sorunlarını çözdüler
hayır hocam bende delaylı ban yok direk 152 veriyor vpn ile ya da spoofer atarak oyunda süresiz ban kaldırabiliyorumson durum ne val 5 verdı mı
modifiyeli windows versiyonunun sorun çıkarma ihtimali bilgisayarında çalışmama ihtimalinden daha yüksek birşeyDefender dahil hiç bir av yok ki pc 'de , hatta şöyle söyleyeyim ; kullandığım windows 10 sürümünde defender tamamen silinmiş şekilde modifiyeli.
Çözümü olsa iyi olurdu bayadır girmiyordum valoya.
siyah ekran nerede var, konsolda mı yoksa bilgisayarı açtığında mı?siyah erkan var denilen herşey yapıldı.
Not sürüm 1909
yaşadığın sorunu merak ettim açıkçası, benimle paylaşabilirsen çözüm üretmek daha kolay olur.Çalışmıyo.
Konsol hiçbirsey yazmıyor iste brom.modifiyeli windows versiyonunun sorun çıkarma ihtimali bilgisayarında çalışmama ihtimalinden daha yüksek birşey
siyah ekran nerede var, konsolda mı yoksa bilgisayarı açtığında mı?
yaşadığın sorunu merak ettim açıkçası, benimle paylaşabilirsen çözüm üretmek daha kolay olur.