beleşe kim popup bypass veriyor kral, alayı maçtan atıyor game restart gerektiriyor bağlantı hatası verdirtiyor düzgün ürün yok piyasada
no res ve hiç hata vermesin tarzı bir şey demedim zaten popup atlatsın yeterno res bulamassın
hepsi -64 müydü hatırlamıyom o hatadan veriyo -84 fln bende arıyom bulursan haber et
Sadece tamgaz, deathmatch ve poligon gireceğim. Ücretli aramıyorum bedava ve os şekilde arıyorum, olan gönderirse sevinirim.
aga size ne yedirip içiriyorlarhepsi -64 müydü hatırlamıyom o hatadan veriyo -84 fln bende arıyom bulursan haber etama sanmıyorum bulabileceğini
kullanmadım da sormak istiyorum sadece popup var mı var ise source kodunu discorddan gönderir misin?
amacım vanguard bypass değil popup almamak. Ürün test edeceğim için sadece popup almamam yeter diye düşünüyorumMerhaba,dnscache firewall vesaire kullanmadan hem popup bypass hemde vanguard bypass şeklinde kullanabilirsiniz.
cmd yönetici açın sc start vgc yazın
10 saniye kadar bekleyin ardından vetrax.exe dosyasını yönetici açın
sonra valoranta girin, hem popup bypasslamış oldunuz hemde vanguard.
sıraya girin dnscache falan olmadıgı icin acele etmenize gerek yok maçınıza girin 5v5 saldırı savunma gözüktüğü ekranda alt f4 atın oyuna ardından vetrax.exe yi kapatın
@onlyazra arkadaşın paylaştığı emulator konusundaki exeyi indirin seçenek 1'i seçin ve riotclienti açıp oyuna girin.
Böylece kolay ve dnscache vesaire olmadan, hem popup, hem delay,hemde vanguard emulate etmiş olursunuz.
vetrax.exe link :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir