Popup bypass

Leqira

Efsane Üye
İletişim

Sadece tamgaz, deathmatch ve poligon gireceğim. Ücretli aramıyorum bedava ve os şekilde arıyorum, olan gönderirse sevinirim.​

beleşe kim popup bypass veriyor kral, alayı maçtan atıyor game restart gerektiriyor bağlantı hatası verdirtiyor düzgün ürün yok piyasada

Sadece tamgaz, deathmatch ve poligon gireceğim. Ücretli aramıyorum bedava ve os şekilde arıyorum, olan gönderirse sevinirim.​

hepsi -64 müydü hatırlamıyom o hatadan veriyo -84 fln bende arıyom bulursan haber et :) ama sanmıyorum bulabileceğini

Merhaba,dnscache firewall vesaire kullanmadan hem popup bypass hemde vanguard bypass şeklinde kullanabilirsiniz.
cmd yönetici açın sc start vgc yazın
10 saniye kadar bekleyin ardından vetrax.exe dosyasını yönetici açın
sonra valoranta girin, hem popup bypasslamış oldunuz hemde vanguard.

sıraya girin dnscache falan olmadıgı icin acele etmenize gerek yok maçınıza girin 5v5 saldırı savunma gözüktüğü ekranda alt f4 atın oyuna ardından vetrax.exe yi kapatın
@onlyazra arkadaşın paylaştığı emulator konusundaki exeyi indirin seçenek 1'i seçin ve riotclienti açıp oyuna girin.

Böylece kolay ve dnscache vesaire olmadan, hem popup, hem delay,hemde vanguard emulate etmiş olursunuz.

vetrax.exe link :

eğer derseniz sadece senin exeyi kullanacam kullanabilirsiniz, vanguardıda bypasslamış olursunuz delayıda popupuda ancak maçta van hatası alabilirsiniz dolayısıyla anlattığım ilk yolu öneririm.

Merhaba,dnscache firewall vesaire kullanmadan hem popup bypass hemde vanguard bypass şeklinde kullanabilirsiniz.
cmd yönetici açın sc start vgc yazın
10 saniye kadar bekleyin ardından vetrax.exe dosyasını yönetici açın
sonra valoranta girin, hem popup bypasslamış oldunuz hemde vanguard.

sıraya girin dnscache falan olmadıgı icin acele etmenize gerek yok maçınıza girin 5v5 saldırı savunma gözüktüğü ekranda alt f4 atın oyuna ardından vetrax.exe yi kapatın
@onlyazra arkadaşın paylaştığı emulator konusundaki exeyi indirin seçenek 1'i seçin ve riotclienti açıp oyuna girin.

Böylece kolay ve dnscache vesaire olmadan, hem popup, hem delay,hemde vanguard emulate etmiş olursunuz.

vetrax.exe link :
amacım vanguard bypass değil popup almamak. Ürün test edeceğim için sadece popup almamam yeter diye düşünüyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt