driveri hallettim ama test etcek adam lazımSourceyi incelediğimde discord'dan çektiğini gördüm, ve biryerde de hesabını kapattığını duydum linkler silinmiş olabilir.
driveri hallettim ama test etcek adam lazımSourceyi incelediğimde discord'dan çektiğini gördüm, ve biryerde de hesabını kapattığını duydum linkler silinmiş olabilir.
Anakartın GIGABYTE Değilmi sen deneyebilirsin.driveri hallettim ama test etcek adam lazım
oyun oynuyom oyunun ortasında bilgiler değişmesinAnakartın GIGABYTE Değilmi sen deneyebilirsin.
Hesabını kapatmadı Driverları linkleri sildiSourceyi incelediğimde discord'dan çektiğini gördüm, ve biryerde de hesabını kapattığını duydum linkler silinmiş olabilir.
Anakartım MSI Bios güncellemedim valorant bile inik deil hatta format bile atmadım sıfırladım sadecedriveri hallettim ama test etcek adam lazım
BIOS Update atılmadan banının kalkmasıa işine yarayacak şeye paran yetmez diye dusunuyorumHesabını kapatmadı Driverları linkleri sildi
Anakartım MSI Bios güncellemedim valorant bile inik deil hatta format bile atmadım sıfırladım sadece
driver dosyalarını attarmısın acabadriveri hallettim ama test etcek adam lazım
buyuk ıhtımal FIX'tır daha ugrasma.driver dosyalarını attarmısın acaba