perspekTIF
Uzman Üye
knk senin attığın 700 kb sourcesi 70mbFormat yok anakartın ne tam olarak asus'sa bios up yap yeter. Öbür türlü programı aç bu kadar
knk senin attığın 700 kb sourcesi 70mbFormat yok anakartın ne tam olarak asus'sa bios up yap yeter. Öbür türlü programı aç bu kadar
Vallahi cano anakartım çok dandik bir şey casper filan bir şeyler yazıyor. Yer mi bunda daFormat yok anakartın ne tam olarak asus'sa bios up yap yeter. Öbür türlü programı aç bu kadar
kral pcyi falan sıfırlarmı birsey yaparmı kullandıkdan sonraPLUTONIUM & ZEUS Temp Spoofer | ft. Çağan Şengül - Çok Yazık
NOTE
VS22 indirip c++/net masaüstü geliştirmelerini kurun lütfen
Release Modda build alabilirsiniz
Keyauth bulunur
GORSEL
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sıkıştırılmış çünkü spoofer'ı ben yapmadım zaten ben nerden bileyim kanka çalışıyormu çalışıyorknk senin attığın 700 kb sourcesi 70mb
kanka bu pcyi sıfırlarmı zarar verirmi anakartım dell bide bios up yapmıştım önceden simdide yapmama gerek varmı?sıkıştırılmış çünkü spoofer'ı ben yapmadım zaten ben nerden bileyim kanka çalışıyormu çalışıyor
Pc yi niye sıfırlasın güzel kardeşim zarar vermez direk aç denekanka bu pcyi sıfırlarmı zarar verirmi anakartım dell bide bios up yapmıştım önceden simdide yapmama gerek varmı?
peki banı kaldırıyormuPc yi niye sıfırlasın güzel kardeşim zarar vermez direk aç dene