PentaSharp LOL-VALORANT Ücretsiz Lisans Alma Taktiği Büyük Açık!

Saldırdıgın yollar engelleriz buyur saldırmak isteyene dur diyemeyiz 50 100$ aldığın ddos siteleri insanları kral yapıo şimdi derki bu benım ddosum vb yemezler😀😀😀
Discord sunucumuza bekleriz hocam, asıl sahibi discord sunucusunda ben teknik destek gibi birşeyim hatta tanıdığınız (@L3G) bir isim buyrun gelin bekliyoruz.

Discord sunucumuza bekleriz hocam, asıl sahibi discord sunucusunda ben teknik destek gibi birşeyim hatta tanıdığınız (@L3G) bir isim buyrun gelin bekliyoruz.

benim leg ile bir derdim yok benim derdim senın böyle saçma sapan yorum yapman.. yok insanlara pentasharp kapadım sey ettim dalga gecer gibi yorum yapman.. siteye saldırdığın sana kalsın biz dünki platform değiliz ama böyle şeyler yakışık almıyor..

benim leg ile bir derdim yok benim derdim senın böyle saçma sapan yorum yapman.. yok insanlara pentasharp kapadım sey ettim dalga gecer gibi yorum yapman.. siteye saldırdığın sana kalsın biz dünki platform değiliz ama böyle şeyler yakışık almıyor..
bu DDoS sizin değil sözünüze itaafen hocam L3G'de bekliyor sizi sunucuda.

arkadaslar sahibi fixlemis, premiyum konfik lazim atabilcek var mi acabaa??

ben senın değil dedim. l3g'in değil demedim. l3g zaten bu işlerle uğrasan birisi... benim senin yaptığın yoruma karşılık kullandım ..
Seni beni yok hocam, bu platform l3g'ye ait zaten hesapla ben ilgileniyorum, owner'lar bu tarz şeylerle uğraşmadığı için. Bir nevi dediğim gibi teknik ekip gibi birşey.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt