PentaSharp LOL-VALORANT Ücretsiz Lisans Alma Taktiği Büyük Açık!

Merhabalar bugün pentasharpın bir açığından faydalanacağız.
Öncelikle tarayacımıza giriyoruz
' -5-haneli-sayı-sallayın'
ÖRNEK: ' '
Yukarıdaki şekilde yazıyoruz ve lol veya valorant faturası çıkıyor.
Aşağıdan Click For Wiew Code'a tıklıyoruz ve keye ulaşıyoruz
(Bulması çok kolay değil tarihlere dikkat edin biraz zaman alıyor istediğiniz keyi bulmak.)

Eğer kendinize uygun keyi bulduysanız ' ' bu linke giriyorsunuz ve keyinizi yapıştırıyorsunuz .exe yükleniyor.

KURULUMLARI OKUMAYI UNUTMAYIN İYİ GÜNLER :)

lol script premium config: ' '
lol için pre configi kapatmışlar

Full protection mod'da tekrardan down @CosmoCheats :perfect:

n7I2MZe.png

12-13 yaş grubu toplandı tebrikler.. küçük bir açık varmıs halettik teşekkürler bilgi için konu sahibini discordtan banlamıştım çok yalvarıyordu 😀😀 tekrar teşekkür ederiz sayende fixledik

Şuan aktif bir saldırı yok vurduğum gibi yere yattı zaten, ve şuan sitede UAM+Captcha+ yurtdışı kapalı hale getirmiş arkadaş.
Dostum sen büyüksün bir daha saldırma bize forumdakilerde inanıyor yazık çocuklara fixlemek kolay saldırıyı da bu kadar yükseklerden uçmayalım pentasharp kaliteli platformdur ismini rencide edmeye çalışan topluluğun arasında bulunmak istemezsin

Dostum sen büyüksün bir daha saldırma bize forumdakilerde inanıyor yazık çocuklara fixlemek kolay saldırıyı da bu kadar yükseklerden uçmayalım pentasharp kaliteli platformdur ismini rencide edmeye çalışan topluluğun arasında bulunmak istemezsin
espsiz hilede ban yemiş ama kullanan kişi ud colorbot misali ona cevabınız ne olacak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt