PC Toplayacağım

Laptopta valorant banlıyım spooferla açmak yerine PC toplamaya karar verdim. Sistem hakkında görüşleriniz nedir? Kek kullanmak için uygun bir sistem toplamak istiyorum açıkçası. Yazdığım sisteme 12.500tl fiyat çıkarmam gerekiyor her şey 0 sizce nasıl?
SİSTEM ÖZELLİKLERİ:
İŞLEMCİ: İNTEL İ5 11400F
ANAKART: ASUS PRİME H510M E
RAM: CORSAİR VENGEANCE 16GB DDR4 3600MHZ
EKRAN KARTI: MSİ GAMİNG X RTX 2060 SÜPER 8GB
SSD: WD BLUE 512GB M.2 NVME SSD 3500MB OKUMA
KASA: SHARKOON
POWER: SHARKOON 650W 80 PLUS POWER
fiyatına göre çok iyi sistem

kulaklık için ne önerirsiniz
ben gamepower alıcam heralde

Laptopta valorant banlıyım spooferla açmak yerine PC toplamaya karar verdim. Sistem hakkında görüşleriniz nedir? Kek kullanmak için uygun bir sistem toplamak istiyorum açıkçası. Yazdığım sisteme 12.500tl fiyat çıkarmam gerekiyor her şey 0 sizce nasıl?
SİSTEM ÖZELLİKLERİ:
İŞLEMCİ: İNTEL İ5 11400F
ANAKART: ASUS PRİME H510M E
RAM: CORSAİR VENGEANCE 16GB DDR4 3600MHZ
EKRAN KARTI: MSİ GAMİNG X RTX 2060 SÜPER 8GB
SSD: WD BLUE 512GB M.2 NVME SSD 3500MB OKUMA
KASA: SHARKOON
POWER: SHARKOON 650W 80 PLUS POWER
Fiyatına göre baya iyi ama biraz daha sıkıp ekran kartını yükseltebilirsen çok iyi olur 2. el de bakabilirsin ekran kartı için

ya bizim ordaki bir teknoloji magzasi deneme imkanim olucak deneyip oyle olmayi planliyorum ama tam olarak nasil deneyecegimi bilmiyorum yardimci olur musun yapmam gereken testler vs.

neyi knk full pcyi mi
kanka yapılacak işlemler
- FURMARK İNDİR (EKRAN KARTI ISI PERF. TESTİ)
- CPU-Z - BENCH SEKMESİ - STRESS CPU (İŞLEMCİYİ %100 STRESSE SOKAR
- CORE TEMP CPU-Z İLE YAPTIĞIN İŞLEM SIRASINDA AÇMAN GEREKEN UYGULAMA (İŞLEMCİ ISI ÖLÇER)
* FURMARK'I AYRI ÇALIŞTIR CPU-Z İLE CORE TEMP'İ BİRLİKTE ÇALIŞTIR AYNI ANDA YAPMA TESTLERİ

• Love
Tepkiler: xur
Fiyatına göre baya iyi ama biraz daha sıkıp ekran kartını yükseltebilirsen çok iyi olur 2. el de bakabilirsin ekran kartı için
Kanka ikinci el rx 6800 var 7kya alınır mı sence 3ay mining yapılmış sıkıntı yok diyor

Kardeşim ben bilgisayar işini yıllardır yapıyorum sistemini güzel ayarlanmışsın nereden ayarladın bilmiyorum ama fiyat çok ucuz sakata gelmeni istemem alıcağın yerle ilgili bir güvencen var mı?
Hocam konu hakkındaki son yorumunu yapar mısın güncelledim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt