PC Toplayacağım

Hocam açıkçası rtx modunu kullanmak istiyorum o yüzden amd tarafına hiç bakmıyorum. 3060 ve 3070li sistem 18k 20klı sistemler oluyor. Şuanki sistem 12.5k bence fena değil sizce? Aslında bakarsan ikinci ellerde mining sıkıntısı var çoğunun fanları bozuk yani bilemiyorum…
hocam anakartı gigabyt alman önerimdir

Laptopta valorant banlıyım spooferla açmak yerine PC toplamaya karar verdim. Sistem hakkında görüşleriniz nedir? Kek kullanmak için uygun bir sistem toplamak istiyorum açıkçası. Yazdığım sisteme 12.500tl fiyat çıkarmam gerekiyor her şey 0 sizce nasıl?
SİSTEM ÖZELLİKLERİ:
İŞLEMCİ: İNTEL İ5 11400F
ANAKART: ASUS PRİME H510M E
RAM: CORSAİR VENGEANCE 16GB DDR4 3600MHZ
EKRAN KARTI: MSİ GAMİNG X RTX 2060 SÜPER 8GB
SSD: WD BLUE 512GB M.2 NVME SSD 3500MB OKUMA
KASA: SHARKOON
POWER: SHARKOON 650W 80 PLUS POWER
Kardeşim ben bilgisayar işini yıllardır yapıyorum sistemini güzel ayarlanmışsın nereden ayarladın bilmiyorum ama fiyat çok ucuz sakata gelmeni istemem alıcağın yerle ilgili bir güvencen var mı?

Kardeşim ben bilgisayar işini yıllardır yapıyorum sistemini güzel ayarlanmışsın nereden ayarladın bilmiyorum ama fiyat çok ucuz sakata gelmeni istemem alıcağın yerle ilgili bir güvencen var mı?
ya bizim ordaki bir teknoloji magzasi deneme imkanim olucak deneyip oyle olmayi planliyorum ama tam olarak nasil deneyecegimi bilmiyorum yardimci olur musun yapmam gereken testler vs.
al sahibinden den geç kank
neyi knk full pcyi mi

Ramleri 2x8 şeklinde dual alırsan 1.5 kat performans artışı gözlemlersin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt