Çözüldü pc puanlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sophie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sophie

jeans suit a big butt huh?
Diamond Üye
42k'ya bu sistemi topladım. (hazır sistem ama biraz özelleştirdim). daha pahalı bir değişiklik önermeyin max bütçem bu kadar. ?/10 olarak puanlar mısınız?

sistem (linki ilk açınca 37.999₺ bir sistem çıkıyor özelleştirmeye basınca 42.3k olucak asıl sistem o):

oynadığım oyunlar: valorant, csgo gibi oyunlar

?/10? eğer düşük puan verecekseniz nedenini yazın

hocam bu gibi siteleri sürekli kontrol et bu sistemler uzun süre kaldıkca fiyatı artıyor ilk cıktığı zaman örnek verıyorum bir sistem 20k ise 40k ya kadar yükselebılıyor
hocam zaten bu sistemi tek tek toplayınca 4k tl daha pahalı geliyor elime para geçsin 1 hafta içinde inşallah alacağım

hocam 16gb ram ve 512 gb depolama alanı almak saçma olmuş başka siteden toplayın kesinlikle 32ram + 1tb + 512 depolama yapabilirsiniz aynı fiyata bu ara pcler düşükte

hocam işte bir fark yok yani siteden alınca çok bişey değişmiyor normalde fark 10k-12k olması lazım sıfır toplayınca 1-2k oynarsa net kazık sistemdir
nasıl yani hocam? sıfır toplayınca diyorsunuz yanlış anlamadıysam 2. el mi demek istiyorsunuz bu sistem de 0

42k'ya bu sistemi topladım. (hazır sistem ama biraz özelleştirdim). daha pahalı bir değişiklik önermeyin max bütçem bu kadar. ?/10 olarak puanlar mısınız?

sistem (linki ilk açınca 37.999₺ bir sistem çıkıyor özelleştirmeye basınca 42.3k olucak asıl sistem o):

oynadığım oyunlar: valorant, csgo gibi oyunlar

?/10? eğer düşük puan verecekseniz nedenini yazın
cuma günleri indirimde hazır sistemler oluyor onlarada bak istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt