Çözüldü pc puanlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sophie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sophie

jeans suit a big butt huh?
Diamond Üye
42k'ya bu sistemi topladım. (hazır sistem ama biraz özelleştirdim). daha pahalı bir değişiklik önermeyin max bütçem bu kadar. ?/10 olarak puanlar mısınız?

sistem (linki ilk açınca 37.999₺ bir sistem çıkıyor özelleştirmeye basınca 42.3k olucak asıl sistem o):

oynadığım oyunlar: valorant, csgo gibi oyunlar

?/10? eğer düşük puan verecekseniz nedenini yazın

42k'ya bu sistemi topladım. (hazır sistem ama biraz özelleştirdim). daha pahalı bir değişiklik önermeyin max bütçem bu kadar. ?/10 olarak puanlar mısınız?

sistem (linki ilk açınca 37.999₺ bir sistem çıkıyor özelleştirmeye basınca 42.3k olucak asıl sistem o):

oynadığım oyunlar: valorant, csgo gibi oyunlar

?/10? eğer düşük puan verecekseniz nedenini yazın
kral 20kya incehsaba her cuma geliyor r5 5600 4060 lı sistemler var seninki baya pahalı
verilmez bu para

ekran kartın düşük kalıyor bütcen varsa birazdaha yüksek ekran kartı almanı öneririm
tamamdır hocam teşekkür ederim. şuanlık max bütçem bu olduğu için ve mükemmel bir işlemci istediğim için böyle bir sistem topladım. zaten ileride ekran kartını değiştiririm. sadece valorant, csgo ve rocket league oynayan bir hayatsız?:D olduğum için bu pcyi tercih ettim. işlemci bazlı oyunlar ve teslerde 600-800fps veriyor

tamamdır hocam teşekkür ederim. şuanlık max bütçem bu olduğu için ve mükemmel bir işlemci istediğim için böyle bir sistem topladım. zaten ileride ekran kartını değiştiririm. sadece valorant, csgo ve rocket league oynayan bir hayatsız?:D olduğum için bu pcyi tercih ettim. işlemci bazlı oyunlar ve teslerde 600-800fps veriyor
ekran kartı sizi 3 sene rahat götürür gibi gözüküyor işlemci odaklı istiyorsanız süper sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt