Çözüldü pc puanlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sophie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sophie

jeans suit a big butt huh?
Diamond Üye
42k'ya bu sistemi topladım. (hazır sistem ama biraz özelleştirdim). daha pahalı bir değişiklik önermeyin max bütçem bu kadar. ?/10 olarak puanlar mısınız?

sistem (linki ilk açınca 37.999₺ bir sistem çıkıyor özelleştirmeye basınca 42.3k olucak asıl sistem o):

oynadığım oyunlar: valorant, csgo gibi oyunlar

?/10? eğer düşük puan verecekseniz nedenini yazın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
10 üzerinden 8.5

Ekran kartını 4070 yapabilirsen güzel olur 2k destekler ileriye yönelik bir sistem olur
hocam sistemde kısabileceğim bir yer varmı işlemci hariç ki 4070 zorlayabileyim ben bulamadım ancak max bütçem bu. bunu bile zorluyorum

4060 ti ve 4070 arasındaki fiyat farkını görünce imkansız olduğuna şahit oldum :D

hocam sistemde kısabileceğim bir yer varmı işlemci hariç ki 4070 zorlayabileyim ben bulamadım ancak max bütçem bu. bunu bile zorluyorum

4060 ti ve 4070 arasındaki fiyat farkını görünce imkansız olduğuna şahit oldum :D
Sahibindende kapalı kutu sıfır 2 yıl garantili kutulu ürüne 17k yazan var pazarlıkla elden 15 e alınabilir vaktin varsa işlemciyide ekran kartınıda kovala

42k'ya bu sistemi topladım. (hazır sistem ama biraz özelleştirdim). daha pahalı bir değişiklik önermeyin max bütçem bu kadar. ?/10 olarak puanlar mısınız?

sistem (linki ilk açınca 37.999₺ bir sistem çıkıyor özelleştirmeye basınca 42.3k olucak asıl sistem o):

Dolandırılsan daha az küfür yerdin :D
42.5 lirayı bana ver sana 7950x3d rtx3090 sistem vereyim.

Sahibindende kapalı kutu sıfır 2 yıl garantili kutulu ürüne 17k yazan var pazarlıkla elden 15 e alınabilir vaktin varsa işlemciyide ekran kartınıda kovala
hocam sahibindende sıfır diye satıp 2. el olma ihtimali? benim bir ark ekran kartı alıp çok kestirmeyecek şekilde mining yapıp satıyordu ona benzer birşey olmasın diye korkuyorum.

hocam bu gibi siteleri sürekli kontrol et bu sistemler uzun süre kaldıkca fiyatı artıyor ilk cıktığı zaman örnek verıyorum bir sistem 20k ise 40k ya kadar yükselebılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt