PARAYA İHTİYACİM VAR SİSTEM DİZMEK İSTİYORUM

pepe1991

Platinum Üye
ARKADAŞLAR ZATEN MESEM OĞRENCİSİYİM 6600 ALİYORUM AYLİK AMA BU BANA SADECE KENDİME YETİYOR NASİL İNTERNETEN PARA KAZANABİLİRİM YADA HANİ BİLDİĞİNİZ BİR YOL VARSA ÖNERİRMİSİNİZ ÖNERİRSENİZ ÇOK GÜZEL OLUR SİMDİDEN TEŞŞEKÜRLER

Dostum Neden Oyle Diyorsun
hile formuna "PARAYA İHTİYACIM VAR" diye konu açıyorsun üstüne içine özelini katıp nasıl internetten para kazanırım diye konu açıyorsun bu foruma böyle bir konu açarsan böyle deriz. ki sana yazabileceğim en normal mesajı yazdım. gidip youtubea sor bu tarz şeylerini

babadan yer zenginimi :mad: alabileceğim en kötü lafı aldım. şirketin sermayesi için babamla tek başımıza 3 tane villa yaptık benmi babadan zenginim çalışan herkesin parası olur cici kardeşim
Ne güzel kanka allah daha çok versinde adam mesemde okuyor 6600 tl ye sende zorbalıyıcı aşşağalayıcı yorum atıyorsun yaptığın ne kadar doğru?

Ne güzel kanka allah daha çok versinde adam mesemde okuyor 6600 tl ye sende zorbalıyıcı aşşağalayıcı yorum atıyorsun yaptığın ne kadar doğru?
sen bir şeymi tüketiyorsun. adamın kazandığı parayamı laf ediyorum ben bakış açısına laf ediyorum şurada kazandığı paraya laf ettiğim mesaj nerde tam olarak
NwSkQRrSQJCXaRTB-W-Q5g.png

boş boş algı yapıp mesaj kasıp benim vaktimi çalma senin yüzünden banada spammer diyecekler defol git önümden

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt