hile formuna "PARAYA İHTİYACIM VAR" diye konu açıyorsun üstüne içine özelini katıp nasıl internetten para kazanırım diye konu açıyorsun bu foruma böyle bir konu açarsan böyle deriz. ki sana yazabileceğim en normal mesajı yazdım. gidip youtubea sor bu tarz şeyleriniDostum Neden Oyle Diyorsun
siz niye ölmüyorsunuz
babadan yer zenginimiO hiç mesemde okumamış nerden bilicek abisibabadan yer zengini değil herkes
Ne güzel kanka allah daha çok versinde adam mesemde okuyor 6600 tl ye sende zorbalıyıcı aşşağalayıcı yorum atıyorsun yaptığın ne kadar doğru?babadan yer zenginimialabileceğim en kötü lafı aldım. şirketin sermayesi için babamla tek başımıza 3 tane villa yaptık benmi babadan zenginim çalışan herkesin parası olur cici kardeşim
sen bir şeymi tüketiyorsun. adamın kazandığı parayamı laf ediyorum ben bakış açısına laf ediyorum şurada kazandığı paraya laf ettiğim mesaj nerde tam olarakNe güzel kanka allah daha çok versinde adam mesemde okuyor 6600 tl ye sende zorbalıyıcı aşşağalayıcı yorum atıyorsun yaptığın ne kadar doğru?
harbidenO hiç mesemde okumamış nerden bilicek abisibabadan yer zengini değil herkes