yazın çalış internetten para kazanamazsın kazansan da böyle ayda bi 5 tl falan geceni gündüzüne verirsen anca başka bir şansın yokARKADAŞLAR ZATEN MESEM OĞRENCİSİYİM 6600 ALİYORUM AYLİK AMA BU BANA SADECE KENDİME YETİYOR NASİL İNTERNETEN PARA KAZANABİLİRİM YADA HANİ BİLDİĞİNİZ BİR YOL VARSA ÖNERİRMİSİNİZ ÖNERİRSENİZ ÇOK GÜZEL OLUR SİMDİDEN TEŞŞEKÜRLER
mesemi bırak ve gerçekten kendi işini öğrenebileceğin bir yere geç.ARKADAŞLAR ZATEN MESEM OĞRENCİSİYİM 6600 ALİYORUM AYLİK AMA BU BANA SADECE KENDİME YETİYOR NASİL İNTERNETEN PARA KAZANABİLİRİM YADA HANİ BİLDİĞİNİZ BİR YOL VARSA ÖNERİRMİSİNİZ ÖNERİRSENİZ ÇOK GÜZEL OLUR SİMDİDEN TEŞŞEKÜRLER
az önce kupon yaptım 1kya 3k akşamki bjk ile samsun maçıda tutarsa total 4k olcak öneri sadeceARKADAŞLAR ZATEN MESEM OĞRENCİSİYİM 6600 ALİYORUM AYLİK AMA BU BANA SADECE KENDİME YETİYOR NASİL İNTERNETEN PARA KAZANABİLİRİM YADA HANİ BİLDİĞİNİZ BİR YOL VARSA ÖNERİRMİSİNİZ ÖNERİRSENİZ ÇOK GÜZEL OLUR SİMDİDEN TEŞŞEKÜRLER
dostum diploma icin gidiyorum ne yapmam lazimki bide muhasebe bölümü suankimesemi bırak ve gerçekten kendi işini öğrenebileceğin bir yere geç.
kral .D ben şansizim tüm varligim gideraz önce kupon yaptım 1kya 3k akşamki bjk ile samsun maçıda tutarsa total 4k olcak öneri sadece
bu nasıl başlık kardeşim at iban sana bi kasa dizelimARKADAŞLAR ZATEN MESEM OĞRENCİSİYİM 6600 ALİYORUM AYLİK AMA BU BANA SADECE KENDİME YETİYOR NASİL İNTERNETEN PARA KAZANABİLİRİM YADA HANİ BİLDİĞİNİZ BİR YOL VARSA ÖNERİRMİSİNİZ ÖNERİRSENİZ ÇOK GÜZEL OLUR SİMDİDEN TEŞŞEKÜRLER
gerçekten diploma ile bir hayalin yoksa git kendi işini öğren dostum. ben sana sanayiden başla demiyorum bazı babalar gibidostum diploma icin gidiyorum ne yapmam lazimki bide muhasebe bölümü suanki
örnek ne hesabi canimhesap sat
kral batarim bnekupon yap
ailem istiyor diploma umrum disi ama meslek diyorsan muhasebeyi ogreteceklergerçekten diploma ile bir hayalin yoksa git kendi işini öğren dostum. ben sana sanayiden başla demiyorum bazı babalar gibiaklına ne yatarsa.