PARALI SATÜRN SPOOFER RAT MI

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
paralısı da mı viürs
+ spoofer gördüğüm kadarıyla en iyi spoof fakat stealerli spoof diye satılıyo spoof bile değil aslında tüm hwid check atan driver vb. fark etmeksizin check atacağı zaman manipüle edilmiş veri döndürüyo hooklayıp

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
rat yok acıkcası ben bulamadım ve trial reset yontemim var kendi buldugum belki paylasırım ama cabuk fixlerler ajan kaynıyor cg

dogruya dogru cok saglam calısıyor

format istemiyor bios up down ugrasmıyorsun pcye res bile atmıyorsun hayal gibi bisey ve triali var millet ondan supheleniyor

bide yaptıktan sonra pc yi kapamazsan acık kaldıgı sure boyunca spooflu kalır uyku moduna al kapamak yerine kullan elektirik kesilene kadar :D

(kullanmadan once snapshot alıp at usbye trial bitince onu kur tekrardan zamanda geriye donmussun gibi sonra tekrar kullan - bu method bikac ay once calısıyordu hala calısabilir belki ama benimki daha basit tabi)
trial reset yöntemini anlatma şansın varmı başka spoofer kullanamıyorum pc de

paidi rat mı saturnün beyler direk çekecem paidide ratsa almıyım lol delay ban için alacağım alternatif varsa önerilere açığım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt