- İletişim

SATÜRN SPOOFER RAT MI
+ spoofer gördüğüm kadarıyla en iyi spoof fakat stealerli spoof diye satılıyo spoof bile değil aslında tüm hwid check atan driver vb. fark etmeksizin check atacağı zaman manipüle edilmiş veri döndürüyo hooklayıpparalısı da mı viürs
türkçesi ne+ spoofer gördüğüm kadarıyla en iyi spoof fakat stealerli spoof diye satılıyo spoof bile değil aslında tüm hwid check atan driver vb. fark etmeksizin check atacağı zaman manipüle edilmiş veri döndürüyo hooklayıp
saturn en iyi tool kanka spoof olarak fakat her açılışta stealer de açılıyo yani her şeyini çekiyolar alıp kullanmak istiyosan pcyi formatla özel bir şey yapma kullan spoofutürkçesi ne
kanka bunun gibi iyi bi spoof biliuon musaturn en iyi tool kanka spoof olarak fakat her açılışta stealer de açılıyo yani her şeyini çekiyolar alıp kullanmak istiyosan pcyi formatla özel bir şey yapma kullan spoofu
hepsi priv ve slotlu kyc falan isterkanka bunun gibi iyi bi spoof biliuon mu
trial reset yöntemini anlatma şansın varmı başka spoofer kullanamıyorum pc derat yok acıkcası ben bulamadım ve trial reset yontemim var kendi buldugum belki paylasırım ama cabuk fixlerler ajan kaynıyor cg
dogruya dogru cok saglam calısıyor
format istemiyor bios up down ugrasmıyorsun pcye res bile atmıyorsun hayal gibi bisey ve triali var millet ondan supheleniyor
bide yaptıktan sonra pc yi kapamazsan acık kaldıgı sure boyunca spooflu kalır uyku moduna al kapamak yerine kullan elektirik kesilene kadar
(kullanmadan once snapshot alıp at usbye trial bitince onu kur tekrardan zamanda geriye donmussun gibi sonra tekrar kullan - bu method bikac ay once calısıyordu hala calısabilir belki ama benimki daha basit tabi)
bazılarına gore ratlı ben kullandım birşey olmadıSATÜRN SPOOFER RAT MI