nick-entry uyumu. potansiyel dolandırıcılık sezdim sende de. ciddi ciddi adama yardımcı olmaya çalışıyorsun şaka gibi.bitcoin kanka temiz
nick-entry uyumu. potansiyel dolandırıcılık sezdim sende de. ciddi ciddi adama yardımcı olmaya çalışıyorsun şaka gibi.bitcoin kanka temiz
Adam tavsiye istemiş sadece söyledim kankanick-entry uyumu. potansiyel dolandırıcılık sezdim sende de. ciddi ciddi adama yardımcı olmaya çalışıyorsun şaka gibi.
ne onun yaptığı etik ne de senin. başımızdakiler bitti bi' siz eksiktiniz. siz de hırsız olun tam olsun. ''nasıl yaşıyorsanız, öyle yönetilirsiniz.''Adam tavsiye istemiş sadece söyledim kanka
ne onun yaptığı etik ne de senin. başımızdakiler bitti bi' siz eksiktiniz. siz de hırsız olun tam olsun. ''nasıl yaşıyorsanız, öyle yönetilirsiniz.''
aynen kardeşim aras kargo iz süremezler NDIOQWEANFQWENFQOWEPFNQWEIObitcoinden iz süremezler fakat dolandırmanı önermem
DMASMDOMQWOPDMQWyok brom
Bitcoin transferleri takip edilemez cüzdan vs. her şey gizlidir yasa dışı alışveriş sitelerin de genellikle ₿ ile yapılıyoraynen kardeşim aras kargo iz süremezler NDIOQWEANFQWENFQOWEPFNQWEIO
DMASMDOMQWOPDMQW
Bitcoin anonim değil dostum bilgine yasadışı işler bitcoin ile yapılmaz youtube videolarından izlediklerinle konuşma bitcoin takip edilebilir.Bitcoin transferleri takip edilemez cüzdan vs. her şey gizlidir yasa dışı alışveriş sitelerin de genellikle ₿ ile yapılıyor
AHDASHDUJIASHDIOASHDOPAISJNDASHKDJASODJSAIDJOASKMFOJNQWEOPFDKQWPĞFKWEOPĞFMWAKSÖPDFÖWEOPĞGJPĞLFPĞÜEADKFOĞEWJGIOPEWHFOKWEOPĞFGJOPWEJFOĞÖFDLGBJSDFSDFSDTGBitcoin transferleri takip edilemez cüzdan vs. her şey gizlidir yasa dışı alışveriş sitelerin de genellikle ₿ ile yapılıyor
trendyol dan cc geçen kardeşim random atıyor geçiyorum seniAHDASHDUJIASHDIOASHDOPAISJNDASHKDJASODJSAIDJOASKMFOJNQWEOPFDKQWPĞFKWEOPĞFMWAKSÖPDFÖWEOPĞGJPĞLFPĞÜEADKFOĞEWJGIOPEWHFOKWEOPĞFGJOPWEJFOĞÖFDLGBJSDFSDFSDTG