Para Yollamanın En İyi Yolu Yardımcı Olun Lütfen

Şimdi bana bir kişi para yollayacak ve bu kişinin bu paranın peşine düşmemesine ihtiyacım var ve yollayacağı şekil de benim hiç bi şekilde bilgilerimin falan gözükmemesi lazım yani parayı aldıktan sonra hiç bi şekilde beni bulmaması veya emniyetin beni bulmaması lazım gelecek para 40.000

en iyi yöntem nedir acaba?
banka işlerinde bilgilerin gözükür daha sanal bi işlem olması lazım
aga boşver d0landırma kimseyi
bencede haklı sonra başın çok yanar

Son düzenleme:
Bulurlar 40k bu 10 TL degil

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
btc izi sürülemez random olduğu için
Oğlum ne saçmalıyorsunuz siz, bu kadar mı bilgisizsiniz?

Diyelim 40K TL değerinde BTC olarak parayı soğuk-sıcak cüzdanına aktardı.
Bu para nasıl nakite dönüşecek? Mecburen borsa hesabı açacak, borsa hesaplarında kimliğini onaylamadığın müddetçe çekim işlemi yapamazsın.Diyelim kimliği başkasının kimliği olarak onayladın, * veya babanı ikna ettin veya yakın arkadaşını.Borsa hesap sahibinin dışında başka bir banka hesabına para göndermenize borsanız izin vermez.Haliyle yine bu kişilerden birinin banka hesabını kullanacaksın parayı çekmek için.Hadi parayı çektin sıcak sıcak elinde duruyor, sonra bu kimlik onayını yapan insanların başını yakacaksın, onlar da senin ismini verecekler.

Yani neymiş gelip saçma sapan akıl vermeyeceksiniz insanlara.Önce açın bakın nedir bu blockchain nedir bu btc nedir bu kripto para.A Haber'de bitcoin ismini duyup buraya gelmeyin.Açın okuyun, azıcık.

Şimdi bana bir kişi para yollayacak ve bu kişinin bu paranın peşine düşmemesine ihtiyacım var ve yollayacağı şekil de benim hiç bi şekilde bilgilerimin falan gözükmemesi lazım yani parayı aldıktan sonra hiç bi şekilde beni bulmaması veya emniyetin beni bulmaması lazım gelecek para 40.000

en iyi yöntem nedir acaba?
iğrenç bir insansın, canı veya malı arasında seçim yapacak olsa, parayı seçer senin gibiler. elinde yoksa satma kardeşim illa milleti dolandırman mı lazım? ha birisini aldatmışsın ha dolandırmışsın aynı kefeye çıkıyor. illa anana bacına sövdürteceksin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt