oyunda fps düşüşü

termal macun ve fan temızlıgı yaptırt 100 tl ye yaptırdım ben 40 fpsden 60 70 e çıktı tavsiye ederim.

aynı sorun bendede vardı format attırdım düzeldi

Virüs yemiş olabilirsin yada bilgisayar parçalarının bir sıkıntısı olabilir veya bilgisayar parçaları aşırı ısınmaya başlamış olabilir bu yüzden gerçek performanslarını sergileyemeyebilirler.

yorum atmış olmak için yalan yanlış bilgiler verenler var şaka gibi gerçekten

Arkadaşlar size uzun uzun tekrardan açıklıycam masaüstü pc var laptop deil daha 2 gün önce kasa temizlettim format attırdım macun sürdürdüm ve adam daha iyi fps almam için windows 7 kurmuş o cpu uygulamsını yüklediğimde kendi sitesinden bile indirsem desteklenmiyor hatası alıyorum harbiden çözek bilcek olan varsa wp den video atarım nası fps düşüşü oluyor diyo
Sistem özelliklerim Geforce experince 750 tiamd phenom ii x4 955 processor 3.2 ghz forumlarda bikaç kişide bu şeyler olduğunu gördüm? sorunum bu

Arkadaşlar size uzun uzun tekrardan açıklıycam masaüstü pc var laptop deil daha 2 gün önce kasa temizlettim format attırdım macun sürdürdüm ve adam daha iyi fps almam için windows 7 kurmuş o cpu uygulamsını yüklediğimde kendi sitesinden bile indirsem desteklenmiyor hatası alıyorum harbiden çözek bilcek olan varsa wp den video atarım nası fps düşüşü oluyor diyo
Sistem özelliklerim Geforce experince 750 tiamd phenom ii x4 955 processor 3.2 ghz forumlarda bikaç kişide bu şeyler olduğunu gördüm? sorunum bu
Windows 10 pro kur en optimize edilmiş o nede olsa günceli iyidir her zaman :D

Pro mu kursun sistemi çökerter bea.
Git win10 home düşük bir sürümünü kur 1909 falan.
Düzelir Win7 de tam perf. Alamazsın

Pro mu kursun sistemi çökerter bea.
Git win10 home düşük bir sürümünü kur 1909 falan.
Düzelir Win7 de tam perf. Alamazsın
Kanka eski sürümü win 10 muş işte home kuracaksa single language kursun ama pro kursun yani pro = vip :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt