MRpasaport76
Bronz Üye
windows, çalıstır temp %temp% prefetch Recent bunların ıcındekılerı sıl az da olsa fayda eder belki...
Laptop kullanıyorsan güç tasarrufu modu açık olabilir, aynı şekilde igpu'vs de kullanıyor olabilirsin. Derdine derman arıyorsan önce derdini anlatacaksın. Detay vermelisin.Hepinize merhaba cheatglobal ailesi geçen hafta valorant lol falan 90 fps üstü alıyodum fakat 2 gündür 30 fps üstü çıkmıyo acaba nedeni nedir bilen varsa yazarsa sevinirm
thorootle stop cpu uyumsuz dşyo dier uygulamada da yeni versiyon istiyo nerden bulabilirim ve format attım kasayı temizledim macun sürdüm ama hiçbir şey değişmedibilgisayarın ısınmaya başlıyordur bilgisayarında kapanmasın diye fps i düşürüyordur çözümü quickcpu veya throttle stop dan turbo boostu kapatabilirsin iyi oyunlar eğer hala çözemediysen bilgisayarının içini fanını temizletip termal macun yenilet
Laptop mu senin pcthorootle stop cpu uyumsuz dşyo dier uygulamada da yeni versiyon istiyo nerden bulabilirim ve format attım kasayı temizledim macun sürdüm ama hiçbir şey değişmedi
yeni versiyona güncelle quickcpu yu hem zorunlu degil yeni versiyon ben eski versiyon kullanıyorum çalışıyor yinede yt den bakabilirsin quickcpu dedigimethorootle stop cpu uyumsuz dşyo dier uygulamada da yeni versiyon istiyo nerden bulabilirim ve format attım kasayı temizledim macun sürdüm ama hiçbir şey değişmedi