oyunda fps düşüşü

windows, çalıstır temp %temp% prefetch Recent bunların ıcındekılerı sıl az da olsa fayda eder belki...

Hepinize merhaba cheatglobal ailesi geçen hafta valorant lol falan 90 fps üstü alıyodum fakat 2 gündür 30 fps üstü çıkmıyo acaba nedeni nedir bilen varsa yazarsa sevinirm:D
Laptop kullanıyorsan güç tasarrufu modu açık olabilir, aynı şekilde igpu'vs de kullanıyor olabilirsin. Derdine derman arıyorsan önce derdini anlatacaksın. Detay vermelisin.

veya windows arama çubuğuna temp yazıp disk temizlemeden de temizleyebilirsiniz tabi windows 10 ise bunu yapabilirisn :)

bilgisayarına macun sık yada içini temizle sonra virüs programı indir format at temiz tut bilgisayarını sorun olmaz diye düşünüyorum. umarım işe yarar

bilgisayarın ısınmaya başlıyordur bilgisayarında kapanmasın diye fps i düşürüyordur çözümü quickcpu veya throttle stop dan turbo boostu kapatabilirsin iyi oyunlar eğer hala çözemediysen bilgisayarının içini fanını temizletip termal macun yenilet

bilgisayarın ısınmaya başlıyordur bilgisayarında kapanmasın diye fps i düşürüyordur çözümü quickcpu veya throttle stop dan turbo boostu kapatabilirsin iyi oyunlar eğer hala çözemediysen bilgisayarının içini fanını temizletip termal macun yenilet
thorootle stop cpu uyumsuz dşyo dier uygulamada da yeni versiyon istiyo nerden bulabilirim ve format attım kasayı temizledim macun sürdüm ama hiçbir şey değişmedi

önce görev yöneticisinden cpu lara bak neymiş bu kadar zorlayan öğren ondan sonrasına bakılır zaten

thorootle stop cpu uyumsuz dşyo dier uygulamada da yeni versiyon istiyo nerden bulabilirim ve format attım kasayı temizledim macun sürdüm ama hiçbir şey değişmedi
yeni versiyona güncelle quickcpu yu hem zorunlu degil yeni versiyon ben eski versiyon kullanıyorum çalışıyor yinede yt den bakabilirsin quickcpu dedigime

Acaba arka plan uygulamalarda ramını tüketen zararlı bir yazılım olabilir mi ? Format atmanı öneririm. Uğraşamam diyecek olursan eğer. Denetim masasından kurtarma modunu açıp bilgisayarını 2 hafta önceki tarihe getirebilirsin dosyaları ile birlikte ama sorun devam ederse format en garanti olur dediğim gibi.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt