oyunda fps düşüşü

SH4py

Silver Üye
Hepinize merhaba cheatglobal ailesi geçen hafta valorant lol falan 90 fps üstü alıyodum fakat 2 gündür 30 fps üstü çıkmıyo acaba nedeni nedir bilen varsa yazarsa sevinirm:D

Format attınız mı fps düşüşünden sonra acaba hala aynı mı eğer attıysanız

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
também tive o mesmo problema se alguém puder ajudar

throttle stop kullanabilirsin birde bilgisayarın eğer laptopsa laptoplarda performans % vardır o çok büyük ihtimalde sende %50 dedir onu %100 e çekersen düzelicektir onun nerde olduğunu hatırlamıyorum bende direk pil simgesini tıklayınca çıkıyor google yazabilirsin belki sendede çıkıyordur bide eğer fanların olabilir ve onları açmamış da olabilirsin

throttle stop kullanabilirsin birde bilgisayarın eğer laptopsa laptoplarda performans % vardır o çok büyük ihtimalde sende %50 dedir onu %100 e çekersen düzelicektir onun nerde olduğunu hatırlamıyorum bende direk pil simgesini tıklayınca çıkıyor google yazabilirsin belki sendede çıkıyordur bide eğer fanların olabilir ve onları açmamış da olabilirsin
kasa var dediğin uygulamayı denicem sağol

ekran kartını güncelle veya kasanın temiz olup olmadığına bak fanlar temiz değilse de fps düşebilir

oynadığım oyunda fps sınırı varsa yanlışıkla onu aktif etmiş olabilirisn eyer etmediysen bilgisayarı bi komple temizle ;)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt