vieenx Platinum Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 204 Beğeniler 14 5 Ara 2021 #1 Overwatchlar topluluk sunucusunda oynasak da bakıyorlar mı? Ayrıca keç reportta overwatcha düşüyoruz? Aydınlatan olursa sevinirim.
Overwatchlar topluluk sunucusunda oynasak da bakıyorlar mı? Ayrıca keç reportta overwatcha düşüyoruz? Aydınlatan olursa sevinirim.
TheJake12 Platinum Üye Katılım 5 Ara 2021 Mesajlar 241 Beğeniler 17 5 Ara 2021 #11 vieenx' Alıntı: Overwatchlar topluluk sunucusunda oynasak da bakıyorlar mı? Ayrıca keç reportta overwatcha düşüyoruz? Aydınlatan olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... bakıyorlar diye biliyorum. Oyla 0 Downvote
vieenx' Alıntı: Overwatchlar topluluk sunucusunda oynasak da bakıyorlar mı? Ayrıca keç reportta overwatcha düşüyoruz? Aydınlatan olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... bakıyorlar diye biliyorum.
DontAdam Bronz Üye Katılım 23 Kas 2021 Mesajlar 30 Beğeniler 0 5 Ara 2021 #12 konuyu anlamadım biriniz aydınlatır mısınız Oyla 0 Downvote
boracankk Silver Üye Katılım 4 Haz 2020 Mesajlar 57 Beğeniler 3 Yaş 23 5 Ara 2021 #13 vieenx' Alıntı: Overwatchlar topluluk sunucusunda oynasak da bakıyorlar mı? Ayrıca keç reportta overwatcha düşüyoruz? Aydınlatan olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... ocerwatch çalışmıyo yaklaşık bi 2 senedir o yüzden overwatch yemessin bro rahat olabilirsin. Oyla 0 Downvote
vieenx' Alıntı: Overwatchlar topluluk sunucusunda oynasak da bakıyorlar mı? Ayrıca keç reportta overwatcha düşüyoruz? Aydınlatan olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... ocerwatch çalışmıyo yaklaşık bi 2 senedir o yüzden overwatch yemessin bro rahat olabilirsin.