Çözüldü Overwatch

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vieenx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vieenx

Platinum Üye
Overwatchlar topluluk sunucusunda oynasak da bakıyorlar mı? Ayrıca keç reportta overwatcha düşüyoruz? Aydınlatan olursa sevinirim.

Topluluk sunucusunda oynanan overwatch görmedim hiç.
Daha çok ne kadar report yediğine değil ne kadar düzgün oynadığına önem göstermelisin, sonuçta overwatch müfettişi nasıl oynadığını izleyip kendi insan gözleriyle karar veriyor.
Legit hileyle tek hesapta 110 saat civarı oynadığım var. İnandırıcı oynadığın sürece isterse tüm takım raporlasın bir şey olmaz.

Overwatchlar topluluk sunucusunda oynasak da bakıyorlar mı? Ayrıca keç reportta overwatcha düşüyoruz? Aydınlatan olursa sevinirim.
Kanka ortalama 10 report veye üstünde Owerwatch a düşüyorsun. Benim girdiğim sunucularda Owerwatch bana bakmıyorlardı genede banlı hesapta oynamanı önermem belki bakarlar ve banlanırsın. Adminler bazenleri gizlice hesaplara bakıyor.

Topluluk sunucusunda oynanan overwatch görmedim hiç.
Daha çok ne kadar report yediğine değil ne kadar düzgün oynadığına önem göstermelisin, sonuçta overwatch müfettişi nasıl oynadığını izleyip kendi insan gözleriyle karar veriyor.
Legit hileyle tek hesapta 110 saat civarı oynadığım var. İnandırıcı oynadığın sürece isterse tüm takım raporlasın bir şey olmaz.
herhangi bir guide tarzı hileyle nasıl oynanır gibi bi video var mı bildiğin? varsa linkini atarsan sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt