11 reportta ow düşersin bir hileci ban yemek istemiyorsa eğer 1 hesapta günde 1 maç girmeli tabi hileniz vac korumalı olucakOverwatchlar topluluk sunucusunda oynasak da bakıyorlar mı? Ayrıca keç reportta overwatcha düşüyoruz? Aydınlatan olursa sevinirim.
diyelim ki 5 pre girdik karşı takım raporladı sadece iki maç girmemde bir sakınca var mı?11 reportta ow düşersin bir hileci ban yemek istemiyorsa eğer 1 hesapta günde 1 maç girmeli tabi hileniz vac korumalı olucak
Kanka ortalama 10 report veye üstünde Owerwatch a düşüyorsun. Benim girdiğim sunucularda Owerwatch bana bakmıyorlardı genede banlı hesapta oynamanı önermem belki bakarlar ve banlanırsın. Adminler bazenleri gizlice hesaplara bakıyor.Overwatchlar topluluk sunucusunda oynasak da bakıyorlar mı? Ayrıca keç reportta overwatcha düşüyoruz? Aydınlatan olursa sevinirim.
herhangi bir guide tarzı hileyle nasıl oynanır gibi bi video var mı bildiğin? varsa linkini atarsan sevinirim.Topluluk sunucusunda oynanan overwatch görmedim hiç.
Daha çok ne kadar report yediğine değil ne kadar düzgün oynadığına önem göstermelisin, sonuçta overwatch müfettişi nasıl oynadığını izleyip kendi insan gözleriyle karar veriyor.
Legit hileyle tek hesapta 110 saat civarı oynadığım var. İnandırıcı oynadığın sürece isterse tüm takım raporlasın bir şey olmaz.
yokdiyelim ki 5 pre girdik karşı takım raporladı sadece iki maç girmemde bir sakınca var mı?
Hocam free steam hesapları dağıtılıyor bu hesapların %90 banned vac banned onlarla gir rage atOverwatchlar topluluk sunucusunda oynasak da bakıyorlar mı? Ayrıca keç reportta overwatcha düşüyoruz? Aydınlatan olursa sevinirim.