olum tabletle aldığın aimle övünme bari la mouse kullanıyorumevet tablet kullanmak?
zaten tapping yok dedim relax açtığıma şaşmaman lazım ayrıca bunu her 6 digit yapamaz DT yi oynayabilen çok insan yok. normal birşeymiş gibi karşılama
relaxın unranked geçtiğini bende biliyorum oyunu 2015 den beri oynuyorum. sonrasında hesabı unuttum yeni hesap açıp 2020 de devam ettim
ayrıca osu oynayanlarla tanışma konusunda bile birisine bok atmana şaşırıyorum cidden bence sen sanaldan uzak dur bidahada bilgisayarı elleme.
bide attığın map de farm mapi benim bile tapler yeter ona
olum tabletle aldığın aimle övünme bari la mouse kullanıyorum
6 digit olup relax kullanan insan tabiki de quaveri hd dt yapar dostum nasıl bi kafadasın sen oyunda attığın tapler seni ayakta tutuyor söylemiş olayım
o cücük 6 digit staminan yeterse map isimleri zetsu - yotogibanashi no kamikakushi video atta izleyelim askım
tablet var zaten solak olduğum için klavyeyi sağa almaya alışamadım ama ihtiyacın varsa kargolarımparan yoksa napim git tablet al
yok aga kralı var sağolasın, bu arada bu kafayla sana göre mrekkin aimi berbattablet var zaten solak olduğum için klavyeyi sağa almaya alışamadım ama ihtiyacın varsa kargolarım
mrekk solak ve çok uzun süredir tableti sol eliyle kullanıyor klavyeyi de sağ eliyle kullanmaya alışmış hakkını veriyor oyunun. bende oyuna başladığımda sol elimle tablet kullanmaya başlasaydım mrekk olamazdım ama iyi bir yere de gelirdim.yok aga kralı var sağolasın, bu arada bu kafayla sana göre mrekkin aimi berbat
olum tabletle aldığın aimle övünme bari la mouse kullanıyorum
6 digit olup relax kullanan insan tabiki de quaveri hd dt yapar dostum nasıl bi kafadasın sen oyunda attığın tapler seni ayakta tutuyor söylemiş olayım
o cücük 6 digit staminan yeterse map isimleri zetsu - yotogibanashi no kamikakushi video atta izleyelim askım
sözlerinin sonunda sürekli şöyle yapsaydım böyle olurdum böyle yapsaydım şöyle olurdum diyip duruyon yapsaydın ozaman bananemrekk solak ve çok uzun süredir tableti sol eliyle kullanıyor klavyeyi de sağ eliyle kullanmaya alışmış hakkını veriyor oyunun. bende oyuna başladığımda sol elimle tablet kullanmaya başlasaydım mrekk olamazdım ama iyi bir yere de gelirdim.
relax kullanıyon her 6 digit yapamaz diyon bişeyler gevezeliyon nasıl konuşabiliyon la hala 6 digit çok sanasözlerinin sonunda sürekli şöyle yapsaydım böyle olurdum böyle yapsaydım şöyle olurdum diyip duruyon yapsaydın ozaman banane
ona bakılırsa bende oyunu bırakmasam 2018 de şuan karşımda konuşamazdın bile DSAİŞÇİDŞAWDİŞÇ
öyle şöyle yapsaydım böyle yapsaydım diye olmuyor işler aşkım