osu! oynayan eleman varmı forumda

beyler gizli osucu falan varsa forumda belli etsin kendisini discorddan gelsin oynarız ara sıra hala aktif olarak oynayan varsa

osu oynayanlar konuya profilini bıraksın
benimki :
6 digit ney la uzak dur

bizde dt okuyabiliyoruz kanka tek sorun tapping olmamasi :D
6 digit gördün diye hemen kendini üstün görme bizdede aim var
ayrıca neden profilini gizliyorsun ve replayde neden guest profilde oynuyorsun? hatta profilin ismi yok bile sebebi nedir

bizde dt okuyabiliyoruz kanka tek sorun tapping olmamasi :D
6 digit gördün diye hemen kendini üstün görme bizdede aim var
ayrıca neden profilini gizliyorsun ve replayde neden guest profilde oynuyorsun? hatta profilin ismi yok bile sebebi nedir

aim dediğin şey tablet kullanmak mı?
hem relaxta açmışsın
oyunun oynanış tarzı circle'lara doğru zamanda tıklamak ki relax mod unranked olarak geçiyor zaten.
osu!'da smurf acc açmak yasak ilk bir kaç ay pp limitine takılıyorsun nf-ez oyun modlarında 2-3 yıldız veya no mod şekilde 1-2 yıldız oynaman gerekiyor bu çok uğraştırıcı bir şey.
hali hazırda zaten hesap kasıyorum 1 ay daha low pp mapler oynayıp bi anda sıralamada yükseleceğim.
oyunu 4 yıldır oynuyorum 2 yıl bıraktım geri başladım 2 yıl önceki hesabımda pp limitine tekrar takıldı çünkü bir süre oynamayınca osu! seni 8 digite atıyor sıfırdan kasman gerekiyor.

aim dediğin şey tablet kullanmak mı?
hem relaxta açmışsın
oyunun oynanış tarzı circle'lara doğru zamanda tıklamak ki relax mod unranked olarak geçiyor zaten.
osu!'da smurf acc açmak yasak ilk bir kaç ay pp limitine takılıyorsun nf-ez oyun modlarında 2-3 yıldız veya no mod şekilde 1-2 yıldız oynaman gerekiyor bu çok uğraştırıcı bir şey.
hali hazırda zaten hesap kasıyorum 1 ay daha low pp mapler oynayıp bi anda sıralamada yükseleceğim.
oyunu 4 yıldır oynuyorum 2 yıl bıraktım geri başladım 2 yıl önceki hesabımda pp limitine tekrar takıldı çünkü bir süre oynamayınca osu! seni 8 digite atıyor sıfırdan kasman gerekiyor.
evet tablet kullanmak?
zaten tapping yok dedim relax açtığıma şaşmaman lazım ayrıca bunu her 6 digit yapamaz DT yi oynayabilen çok insan yok. normal birşeymiş gibi karşılama
top 10K içerisinde oynayan bi arkadaşım var o bile DT oynayamıyorda ben oynayabiliyorum bu sence ne anlama geliyor? her elini kolunu sallayan kişi relaxla dt oynayamaz ;) adamın 400 500 pp playleri var
relaxın unranked geçtiğini bende biliyorum oyunu 2015 den beri oynuyorum. sonrasında hesabı unuttum yeni hesap açıp 2020 de devam ettim
ayrıca osu oynayanlarla tanışma konusunda bile birisine bok atmana şaşırıyorum cidden bence sen sanaldan uzak dur bidahada bilgisayarı elleme.
bide attığın map de farm mapi benim bile tapler yeter ona :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt