Çalışıyor Osiris Edited Version

erasmus kazanmak bir başarı göstergesi mi dostum? bende erasmusla isveç e gittim noldu herkese üstten bakmam için bir sebebim mi oluştu bırakalım bu ego işlerini
üstten bakan kim temel düzey ingilizceyi öğrenmeyecek kadar kötüyse çeviri kullanmayı bile düşünemiyorlar mı bak adam process nameyi soruyor ne yazıcam diye boşuna mı diyorum yazdıklarımı

puhahah rütbe almaya çalışırken spam yapıyor 2 dk aralıklarla pardon 1 10 mesaj anlıyorum
Alakası yok görüşlerimi söylüyorum spam yaptığımı düşünmüyorum , eğer eleştiri kaldıracak bir insan değilsen konularına yetkililere rica ederek yorumları kapattırabilirsin iyi forumlar kardeşim.

Alakası yok görüşlerimi söylüyorum spam yaptığımı düşünmüyorum , eğer eleştiri kaldıracak bir insan değilsen konularına yetkililere rica ederek yorumları kapattırabilirsin iyi forumlar kardeşim.
yazılımın sahibi ben değilim sadece gerekli düzenlemeler ve güvenlik açıklarını düzelttim. Bunun yanı sıra eleştiri kabül edilebilir fakat free olan bir yazılım altına büyük beklenti içerisine girip geldiysen o sorun senden kaynaklıdır. iyi forumlar

yazılımın sahibi ben değilim sadece gerekli düzenlemeler ve güvenlik açıklarını düzelttim. Bunun yanı sıra eleştiri kabül edilebilir fakat free olan bir yazılım altına büyük beklenti içerisine girip geldiysen o sorun senden kaynaklıdır. iyi forumlar
Hiçbir beklentim yoktu vakit kaybı olduğunu belirttim :D , tartışma yaratmaya çalışma

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt