asterXpeek
Diamond Üye
Passathook kullanvac ban yediririmi
Passathook kullanvac ban yediririmi
foruma eskiden katılmışsın konu sahibini nasıl tanımazsın aklım almıyor konu sahibinin çeviri kullanmadığına adımdan daha çok eminimüsluba bak sanki kendisi anasından doğma amerikalı herkesin şartları eşit değil dostum öğrenebilmek için ve yemin edebilirim ama kanıtlayamam ama kesin çeviri kullanarak çevirmişsindir
Ben indirdim de gifthubtan nasıl acacam dc den yardımcı olur musunPassathook kullan
Oyunu aç CS 2 dosyasını aç exeyi yönetici olarak çalıştır oyundayken ordan config ayarla enemy ESP açıcaksn boxing flnBen indirdim de gifthubtan nasıl acacam dc den yardımcı olur musun
aynen hocam bu yüzden erasmus kazandım çeviri kullanarak felanüsluba bak sanki kendisi anasından doğma amerikalı herkesin şartları eşit değil dostum öğrenebilmek için ve yemin edebilirim ama kanıtlayamam ama kesin çeviri kullanarak çevirmişsindir
Selam Dostlarım Osiris üzerinde birkaç değişiklik optimize ve türkçeleştirme yaptım. (Malum ülkemizde hala temel düzey ingilizcesi olmayan sakat arkadaşlarımız var saçma sapan sorular soracaklar.)
Shadowsyscall ekleyerek daha güvenli bir hale getirdim ve glow üzerinde oluşan bozulmaları düzenledim. Manuelmapde oluşan hataları da düzelterek paylaşmaya karar verdim. İnternet üzerinde bulduğunuz saçma sapan dosyaları indirmek yerine legit olarak oynayabilirsiniz.
Hileyi mainde açmayın.
download :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dll vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
injectorvt :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
injectoru githubdan kendinizde derleyip kullanabilirsiniz.
cs2.exe yaz enterlaprocess name diyor konsolu acıyorum ama acılmıyor