Tyron
Efsane Üye
bilmem kanka kırılsaydı çıkardı bi hayırsever heralde o sitedeki kadar bilgili reverser var mı tr de bilmiyorumatilan ptonun degil ama neden ptonun authu kirilmiyor
bilmem kanka kırılsaydı çıkardı bi hayırsever heralde o sitedeki kadar bilgili reverser var mı tr de bilmiyorumatilan ptonun degil ama neden ptonun authu kirilmiyor
Ok boomer.apt*al b*k t*rk o zaman kendin indirip bak eşş*k.
0k zoomer.Ok boomer.
Yazık doktor kendi haline bırakın dedi.e sen bi reportu yedin
ulan bok türk diyorsun türkleri küçümsüyorsun diyorsun genç kardeş
PTO'nun authu geçebilecek bir insan evladı tanımıyorumbilmem kanka kırılsaydı çıkardı bi hayırsever heralde o sitedeki kadar bilgili reverser var mı tr de bilmiyorum
keyini niye üretiyorsun? orion checker ı kırmayı deneyebilirsin@PrensesEla ptodan bir tool secin size onun keyini ureteyim eger kirdiysam @Pereira nın banını acin.
Peki 20 dakika sonra keylerin geçersiz olacağını biliyor musun?apt*l ben ne diyorum sal*k t*rk gidip indireceksin ptodan orionu ben sana key atacam kullanacaksin bu kadar basit bir Crâck. neyini anlamadin niye tekrar gidip bu sürümü kirayim. ayrica pto all*h yaptiniz hic bisi degiller.2-3 c# tool kirmislar abartip duruyorsunuz.
yaw olum salak mısın sen kırmak ile loglardan buldugun hesabın keyini bize atmak aynı şey mi?dakika kontrolü ne kadar zor olabilir. ama keylerimin süresi dolmazsa Pereiranın banını açarsınız.
Arkadaşa giren çıkanı ben çözemedim hayırlı işler.ne logu ne anlatiyon b*k t*rk sen benim kim oldugumu bile bilmiyorsun sana key atacam lifetime kullanacaksın. bir daha o b*ktan sal*k pto sitesini övmeyin.
filden büyük fil avcısı var fil avcısından da büyük Pereira var
ne oldu yemedi mi kirma ihtimalin sizi kudurttu galiba.Peki 20 dakika sonra keylerin geçersiz olacağını biliyor musun?
ağzınızın yaptığı laf kadar icraatiniz de olsa keşkene oldu yemedi mi kirma ihtimalin sizi kudurttu galiba.