Çalışıyor One Armed Robber Hile

Başka birisinin oluşturduğu şeyi alıp ismini vermezsen evet emek hırsızlığı oluyor. Beni burda görmemen benim problemim değil ben aktif olarak konu açmıyorum açtığımda yararlı ve detaylı konular açıp bırakıyorum.
konuya bakabilirsin kanka verdim crni başka birşey istiyormusun? "Beni burda görmemen benim problemim değil" demişsin. O zamanda benim seni görmemem ve cr vermemem benim problemim değil. 1 GBlik oyunun hilesi ile ne kadar tartıştık kanka ACsi ble yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konu onaylanmış yumulun

konuya bakabilirsin kanka verdim crni başka birşey istiyormusun? "Beni burda görmemen benim problemim değil" demişsin. O zamanda benim seni görmemem ve cr vermemem benim problemim değil. 1 GBlik oyunun hilesi ile ne kadar tartıştık kanka ACsi ble yok
O kadar boş konuşmuşsun ki kurduğun cümleleri yazarken düşündün mü? Merak ediyorum. Oyun isterse 50 kb olsun, şuan kullandığın keyifle oynadığın hile bana ait. Genel olarak yapılan bir şeyi eklemediğin için seni uyarıp bilinçlendirdim. Söylemen gereken tek şey "Konuya ekledim." diyip geçmek veya daha uzun şekilde "Konuya credit olarak ekledim bilginiz olsun." Gibisinden cümleler kurabilirdin. Buraya gelmiş abuk subuk yok AC yok, yok şu yok demekle olmuyor maalesef.

Şimdi anlamışsındır diye düşünüyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
link gg

Kısa Kesicem İnternal Bir Hile. Sonda Kalite Çamurlaşmış K.b Hızlı Cektim Videoyu.

YAZILI ANLATIM
------------------
Oyunu Açın
Extreme İnjectoru Açın
Oyunu "OAR-Win64-Shipping.exe"yi seçiniz
Dll Seçiniz
Standart Olarak İnjectleyiniz.
İnjectlendikten Sonra İnjectoru Kapamayı unutmayın.

VİDEOLU ANLATIM
-----------------------

DW :

VT :

Ben Kullandım Bir Problem Olmadıgını Dusunuyorum Ama Onaylanmasını Bekleyiniz. Hile Benim Değil Yabancı Forumdan Aldım.
Cr : Kusursuz

harbimi diyosun onaylandi mi

10 yillik konuya neden yazarsinki git baska konuya yaz bana niye yaziyon
ya oyle deme bana şşşşşşş
image.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt