Çalışıyor One Armed Robber Hile

Aldığın yerde adım yazıyor zaten ayrıca hileyi inject ettiğinde sol üst kısımda da mevcut. Emek çalmak çok kolay hocam, credit vermek zor bir şey değil.
cgde hiç araştırmadım kanka ismini tamam istersen konuyu sileyim emek çalmak falan diyorsun burda konun yok galiba göremediö ucyi bilmeyen burda cok kişi var.

ayrıca altada yazdım benim değil diye :D

cgde hiç araştırmadım kanka ismini tamam istersen konuyu sileyim emek çalmak falan diyorsun burda konun yok galiba göremediö ucyi bilmeyen burda cok kişi var.

ayrıca altada yazdım benim değil diye :D
Kankam çok afedersin ama sanırım anlama bozukluğun falan var? Yapman gereken tek şey yapımcısı olaraktan konu içerisine credit olarak beni eklemen başka bir şey yok. Gereksiz muhabbet yapıp uzatmanın da anlamı yok.

Kankam çok afedersin ama sanırım anlama bozukluğun falan var? Yapman gereken tek şey yapımcısı olaraktan konu içerisine credit olarak beni eklemen başka bir şey yok. Gereksiz muhabbet yapıp uzatmanın da anlamı yok.
uzatmıyorum kanka bilmiyorum seni burda falan hiç görmedim bu hilenin konusunu görmedim burda. geliyorsun emek hırsızlıgı diyorsun bos beles

uzatmıyorum kanka bilmiyorum seni burda falan hiç görmedim bu hilenin konusunu görmedim burda. geliyorsun emek hırsızlıgı diyorsun bos beles
Başka birisinin oluşturduğu şeyi alıp ismini vermezsen evet emek hırsızlığı oluyor. Beni burda görmemen benim problemim değil ben aktif olarak konu açmıyorum açtığımda yararlı ve detaylı konular açıp bırakıyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt