tpm'in ayrı serialleri var oraya ban atıyortpm yeni şekil ban yemek mi oluyor van 5 fln yerine mi geliyor
tpm'in ayrı serialleri var oraya ban atıyortpm yeni şekil ban yemek mi oluyor van 5 fln yerine mi geliyor
update sonrası fix yerPiyasa sallanacak şimdi işte
Bu olmadı işte, moral 0 olduupdate sonrası fix yer
Hocam alakası var mı bilmiyorum ama intelin bir anakartı var ve vanguard hiç bir serialine erişemiyor düz formatla bile ban kalkıyor yüksek ihtimimal onla alakalı bir durum ancak o anakartta nadir kişilerde var şuanda olanlar kıymetini bilsin .dherkeste çalışacak diye bir info vermedim, boş bilgide değil sıfır format + bios up + mac atıp vpn ile hala oyuna erişen kişiler var :/
modeli neHocam alakası var mı bilmiyorum ama intelin bir anakartı var ve vanguard hiç bir serialine erişemiyor düz formatla bile ban kalkıyor yüksek ihtimimal onla alakalı bir durum ancak o anakartta nadir kişilerde var şuanda olanlar kıymetini bilsin .d
Suçunuzu bilmeniz ne kadar da güzelMerhaba yetkili biri bakabilir mi bullseyeden yazılım aldım bitmeden blacklist yaptılar keyi oldguarda yazılımının videosunu attığım için ayrıca farklı konularda var onlarıda anlatmak istiyorum ama konu açamıyorum
Bir kullanıcıyla ilgili şikayetiniz varsa şikayet bölümünü kullanın lütfen.Merhaba yetkili biri bakabilir mi bullseyeden yazılım aldım bitmeden blacklist yaptılar keyi oldguarda yazılımının videosunu attığım için ayrıca farklı konularda var onlarıda anlatmak istiyorum ama konu açamıyorum
gizlilik sözleşmesi dediğiniz şeyi ben imzalamadım ayrıca sizden satın alırken sadece tpm bypass ihtiyacım oldugunu soyledım spoofla beraber geldiği için almak zorudnasınız dedim ve aldım sonrasında bana süreniz bittiğinde bypassda biticek diye bir şey söylediniz ve hayatımda duydugum en sacma cumleleri kurdunuz ben her hafta valoya girmek için size 700tl mi odeyeceğim? tpm çipi zaten 300-400tl bana iade yapmadınız tamam dedim üstüne oldguard daki arakdaşlar da saçma yazılımınızı ortaya döktüğü için sinirlendim ve yazılımı kullanırken video kaydı attım ardından benim PARASINI ÖDEDİĞİM şeyi geri aldınız madem gizlilik ihlali yap iademi bak işine ne saçma işler bunlar hem dolandırdınız hem keyimi aldınız zaten eninde sonunda biticekti ancak 19una kadar en azından sizin kotu yazılımınızdan iyisni bulmak için vaktim vardıSuçunuzu bilmeniz ne kadar da güzel
nerene oldugunu bulamadımBir kullanıcıyla ilgili şikayetiniz varsa şikayet bölümünü kullanın lütfen.