Çalışmıyor OLDGUARD Tarafından Piyasaya VALORANT Free Tpm Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncelleme Method ile oyuna giriş yapabiliyorsunuz ancak Tpm'i atlamıyor bir süre sonra delay ban yemeye devam ediyorsunuz tpm'den kaynaklı yani valorant o kadar da aptal degilmiş :) deneyecek olanlara feedback olsun. Not : Spoof ve Bios up yapıldı van 152 degil Val 5 delay ban yıyorsunuz Tpm den kaynaklı bilginize.

Güncelleme Method ile oyuna giriş yapabiliyorsunuz ancak Tpm'i atlamıyor bir süre sonra delay ban yemeye devam ediyorsunuz tpm'den kaynaklı yani valorant o kadar da aptal degilmiş :) deneyecek olanlara feedback olsun. Not : Spoof ve Bios up yapıldı van 152 degil Val 5 delay ban yıyorsunuz Tpm den kaynaklı bilginize.
tpminiz ve secure kapalı olucak spoofunuz işe yaramamıştır bu tpm bypass

tpm kapalı olması gerekiyor methodda zaten kapalı iken delaya düşme ihtimalin yok tpm ile alakalı

tpminiz ve secure kapalı olucak spoofunuz işe yaramamıştır bu tpm bypass
:D kapalı zaten dostum tpm bypass degil oyuna girince bitmiş olmuyor malesef her sey delay olarak ban yemeye devam ediyorsun eğer ki delay banın var ise zaten sen de yiyeceksin 1 ve ya 2 maç atman yeterli

Videoyu daha dikkatli izlemenizi öneririm.

image.png
image.png
yanıt bekliyorum

:D kapalı zaten dostum tpm bypass degil oyuna girince bitmiş olmuyor malesef her sey delay olarak ban yemeye devam ediyorsun eğer ki delay banın var ise zaten sen de yiyeceksin 1 ve ya 2 maç atman yeterli
tpm kapalı iken tpmden dolayı delaya düşme ihtimalin yok

hocam tpm kapalıyken tpmden ban yemezsiniz spoofunuz işe yaramamış

Paylaşımın tarafımızla hiçbir alakası yoktur, dolduruşa gelmeyin efendim :)
tpm hatasını gösterip herşeyi tekrar yapar mısınız videoda?

Öncelikle herkese merhaba piyasada sadece bilgisayarı açmayı bilenlere inat kullandıkları free taktikleri yayınlamaya karar verdik.

Şimdiden herkese bizden iyi eğlenceler.

-OLDGUARD
-XAEZGUARD
-WYEZUZ

tpm yeni şekil ban yemek mi oluyor van 5 fln yerine mi geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt