OG MAIL BANLATMA METHOD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne hesabı düşürüyorsun ki hocam.
Genel olarak DISCORD (Early vs.) Örneğin Fotoğraftaki tarz hesaplar vs. tabi içlerinden bazen VALORANT vs. tarzı dolu oyun hesapları steam hesapları vs. çıkabiliyor değişiyor bazılarında 30klık VALO Hesabı varken bazılarında 200lük oluyor
resim.png
resim.png

Genel olarak DISCORD (Early vs.) Örneğin Fotoğraftaki tarz hesaplar vs. tabi içlerinden bazen VALORANT vs. tarzı dolu oyun hesapları steam hesapları vs. çıkabiliyor değişiyor bazılarında 30klık VALO Hesabı varken bazılarında 200lük oluyor
resim.png
resim.png
Bu tür early olan kullanıcıları nerden bulup r4t atıyorsunuz ki hocam uğraştırmıyor mu ve ya yorucu olmuyor mu.

Bu tür early olan kullanıcıları nerden bulup r4t atıyorsunuz ki hocam uğraştırmıyor mu ve ya yorucu olmuyor mu.

1-2 tane vurdunmu kalanı otomatik olarak geliyor en azından ben öyle düşünüyorum
Uğraştıran tek şey hedeflerle chatleşmek uğraşmak bazen geliyor mal elemanlar napıyosun diyorum 5 satır paragraf atıyo bütün gününü anlatıyo kafayı yiyom

Uğraştıran tek şey hedeflerle chatleşmek uğraşmak bazen geliyor mal elemanlar napıyosun diyorum 5 satır paragraf atıyo bütün gününü anlatıyo kafayı yiyom
Bir de bazı tipler var uzun yazı yazıp samimi olurken bir anda yok diyip ve ya hiçbir şey demeden yutmadan gidiyorlar ya o biraz uyuz edebiliyor diye düşünüyorum hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt