OG MAIL BANLATMA METHOD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TwixyFush

Efsane Üye
İletişim
resim.png

Fiyat: 150$
Ödeme: CRYPTO

Not: herhangi bir şifre vs. gerektirmez cookie ile maile girmek yeterlidir priw methoddur konu altında boş boş mesaj kasmak icin sallayacak 0iq elemanlara konuyu uplayacagı icin simdiden tesekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
resim.png

Fiyat: 150$
Ödeme: CRYPTO
İletişim DC: twixyfush
Not: herhangi bir şifre vs. gerektirmez cookie ile maile girmek yeterlidir priw methoddur konu altında boş boş mesaj kasmak icin sallayacak 0iq elemanlara konuyu uplayacagı icin simdiden tesekkürler
geri yüklemeyi dene dediğin zaman kurtarma e postasından geri açamıyor mu?

geri yüklemeyi dene dediğin zaman kurtarma e postasından geri açamıyor mu?
Evet ama zor örnek olarak kullanmak için bu mailde denedim Kurtarma Epostası sende Tel num sende vs. olsa bile açılmıyor uzun bir uğraş gerektiriyor onun içinde methodda farklı bir önlem bulunmakta yani method'u satın aldığınız takdirde hiçbir şekilde açılmayacak bir MAIL BAN methodu sizde oluyor.

forumda method satısı yasak canım

Tam olarak o methodların içine girip girmeyeceğine emin olamadığım için konuyu açtım Yasak ise kapatılır sorun değil.
Son zamanlarda method soran eden fazla kişi olduğu için konuyu açma durumunda bulundum zaten.

bende merak ediyordum zaten bu deli nasil yapiyor diye soracaktim da usenmistim
Kendimi bildim bileli bu işlerdeyim artık hesap vs. düşünce elim otomatik olarak OG çekmeye yada banlatmaya gidiyor. O yüzden vurma methodlarımı her türlü methodumu güncelleyip daha ileri seviyeye taşıyıp PRIW olarak kullanmayı eski hallerinide satmayı düşünüyorum

Kendimi bildim bileli bu işlerdeyim artık hesap vs. düşünce elim otomatik olarak OG çekmeye yada banlatmaya gidiyor. O yüzden vurma methodlarımı her türlü methodumu güncelleyip daha ileri seviyeye taşıyıp PRIW olarak kullanmayı eski hallerinide satmayı düşünüyorum
Ne hesabı düşürüyorsun ki hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt