turkplayerxx
Uzman Üye
dostum çalışmıyo diyorum yorum kasıcaksan raporlayacağımYanlış yaptığın adımlar olabilir
dostum çalışmıyo diyorum yorum kasıcaksan raporlayacağımYanlış yaptığın adımlar olabilir
Çalışmıyorsa demek ki fixlenmistir anlamayacak ne var? Ücretsiz bir spoofer ne kadar iyi olabilirdostum çalışmıyo diyorum yorum kasıcaksan raporlayacağım
hiç uğraşmıcam seninle hadi işine dostumÇalışmıyorsa demek ki fixlenmistir anlamayacak ne var? Ücretsiz bir spoofer ne kadar iyi olabilir
En iyi tercihhiç uğraşmıcam seninle hadi işine dostum
haklısın daha dün kayıt olmuş bir normal üyeye prim vermek benim hatam.En iyi tercih
Kim olduğumu bilmeden konuşmak iyihaklısın daha dün kayıt olmuş bir normal üyeye prim vermek benim hatam.
söylesene main iKim olduğumu bilmeden konuşmak iyi
Söylemem, bazı pisipisiler peşimden ayrilmiyor sonrasöylesene main i
Hocam rust için çalışırmı ona göre format bios update felan yapıcam RAID ne onu bilmiyorum da ona da bakıcam biBu spooferdan sonra RAID atarsanız banınız %100 olarak kalkar. Bu spooferda TPM bypass bozuk.
Discord için bırak free spoofer atayım rust içinHocam rust için çalışırmı ona göre format bios update felan yapıcam RAID ne onu bilmiyorum da ona da bakıcam bi