Çalışmıyor OceanWin Woofer Crâcked (PERM / ARP / MAC / ASUS SPOOFER)

hlyiu7e.png
h3llt26.png

/ Crâcked by mahircayan /
-

# Ana konular #

1- https://cheatglobal.com/konu/hatred-project-hatred-hatred-woofer-undetected-ve-uygun-fiyatlar.58540/
2- https://cheatglobal.com/konu/rektcheats-permanent-hwid-spoofer-rektt-shop.58827/

Others: ?

# Desteklenen Sistemler / Versionlar #
Windows 10 / Windows 11
-

# Nasıl Çalıştırılır #

1. XD.exe & crack_attempt.ldr aynı konumda olsun.
2. XD.exe çalıştırın.
3. done!! yazana kadar bekleyin.
4. " " linkine giderek işleme devam edin.

# NOT #
EXE'yi açtıktan sonra done!! dediği halde menü gelmezse, tekrar açın.
Her spooftan sonra (örneğin asus spoofa tıkladınız ve bitti) loader'ı yeniden başlatarak diğerini yapın.

# İndir #

# Virüs Total #
- Hatred.exe
bios up down gerekir mi? format tavsiye eder misin? konu yorumlarına bakınca raid gerekli demişsin. raid 0 mı yapmamız gerekiyor? yani tek disk?

Son düzenleme:

Others: ?

# Desteklenen Sistemler / Versionlar #
Windows 10 / Windows 11
-

# Nasıl Çalıştırılır #

1. XD.exe & crack_attempt.ldr aynı konumda olsun.
2. XD.exe çalıştırın.
3. done!! yazana kadar bekleyin.
4. " " linkine giderek işleme devam edin.

# NOT #
EXE'yi açtıktan sonra done!! dediği halde menü gelmezse, tekrar açın.
Her spooftan sonra (örneğin asus spoofa tıkladınız ve bitti) loader'ı yeniden başlatarak diğerini yapın.

# İndir #

# Virüs Total #
- Hatred.exe
exeyi açtıgımda direkt menü gelmiyor

çalışıyor yazıyor tamamen yanlış çalışmıyor 3 kere denedim 3ündede formatladım spooferledim warp bile kurdum ama olmuyor bu spoofer yüzünden pc mavi ekran yedi saat 11den beri onu düzeltmeklee uğraştım siz deenemeyin pc'nizi riske atmayın başka spooferler bulun

çalışıyor yazıyor tamamen yanlış çalışmıyor 3 kere denedim 3ündede formatladım spooferledim warp bile kurdum ama olmuyor bu spoofer yüzünden pc mavi ekran yedi saat 11den beri onu düzeltmeklee uğraştım siz deenemeyin pc'nizi riske atmayın başka spooferler bulun
Nerede "warp kurun" yazıyor? Konuyu siktir et bari spoofer adımlarını okusaydın kardeşim. Üzülmüyorum senin gibilere.

Nerede "warp kurun" yazıyor? Konuyu siktir et bari spoofer adımlarını okusaydın kardeşim. Üzülmüyorum senin gibilere.
Okudum kanka hepsini yaptım hem çalışmıyor zaten arkadaşımda denedik çalışmadı ayrıca tom bypass çalışmayınca warp bypaslarr diye kurdum şuan oynuyom spoofer satın aldım miss gibi çalışıyo oceanda sorun var

Okudum kanka hepsini yaptım hem çalışmıyor zaten arkadaşımda denedik çalışmadı ayrıca tom bypass çalışmayınca warp bypaslarr diye kurdum şuan oynuyom spoofer satın aldım miss gibi çalışıyo oceanda sorun var
tpm bypas'ı nasıl halletin?=

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt