OceanWin Crâck İsteği

"AMIDEWINx64.exe /..." komutu yerine, "AMIDEWIN.exe /..." komutuyla dener misin?

Cihaz AMI bios ise ve AMIDEWIN kullanırken hata alıyorsan anakartında özel koruma vardır. Genelde pahalı anakartlarda oluyor bu durum, AMI olmasına rağmen AMIDEWIN çalıştıramıyorsun.
"AMIDEWINx64.exe /..." komutu yerine, "AMIDEWIN.exe /..." komutuyla dener misin?

Cihaz AMI bios ise ve AMIDEWIN kullanırken hata alıyorsan anakartında özel koruma vardır. Genelde pahalı anakartlarda oluyor bu durum, AMI olmasına rağmen AMIDEWIN çalıştıramıyorsun.
M*nster notebook aylardır sorunu düzeltmiyor 2 defa servise gönderdim 5 defa mail attım
yBRmONk.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
M*nster notebook aylardır sorunu düzeltmiyor 2 defa servise gönderdim 5 defa mail attım
yBRmONk.png
Laptoplar başlı başına sorun hocam zaten maalesef. Aktif hile kullanıcısıysanız en mantıklı karar masaüstü bilgisayar toplamak veya almak olacaktır. Eğer aktif hile kullanıcısı değilseniz Riot'a ticket atıp banın açılacağı tarihi beklemeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
amidewin kanka bu

söyleyene bak

15.yo 3 gunde bir yonetici forumu acıyo

yatsana artık okulun var yarın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt