OceanWin Crâck İsteği

Kankam, biosa gir sağ üstte veya herhangi bir köşede kocaman AMERICAN MEGATRENDS yazıyor mu bak söyle, muhtemelen insyde veya h2o bios olabilir emin değilim, monster kullanmadım hiç.
İsmi böyle ama afuwin falan olmuyor hepsi. Bu konudaki spoofer çalışıyor anlamadım https://cheatglobal.com/konu/oceanwin-woofer-Crâcked-perm-arp-mac-asus-spoofer.58899/

cnLufVO.png

Tamam, ami bios amidewin çalışması çok normal. Afuwin çalışmaz eğer intelse, adını unuttuğum bir locku açman lazım. AMD ise direkt hiç çalışmaz, ya flashrom kullanacaksın ya bir spi programmer alıp fiziksel müdahele edeceksin.
Discord atar mısın?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Tamam, ami bios amidewin çalışması çok normal. Afuwin çalışmaz eğer intelse, adını unuttuğum bir locku açman lazım. AMD ise direkt hiç çalışmaz, ya flashrom kullanacaksın ya bir spi programmer alıp fiziksel müdahele edeceksin.
Capsule Lock, fakat AMIDEWIN'de Capsule Lock'u kaldırmak mı gerektiriyor AMI anakartlarda?

Kanka sen discord versene valla olmuyo SMBIOS kilidi açmam lazım
cnLufVO.png
Discord'um profilimde mevcut fakat böyle durumlar için yardım etmiyorum hocam çok meşgulüm genel olarak kusuruma bakma. Ama chatgpt sorarak bile cevaplarını rahatça bulabilirsin bu tarz konuların.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanka sen discord versene valla olmuyo SMBIOS kilidi açmam lazım
cnLufVO.png
"AMIDEWINx64.exe /..." komutu yerine, "AMIDEWIN.exe /..." komutuyla dener misin?

Cihaz AMI bios ise ve AMIDEWIN kullanırken hata alıyorsan anakartında özel koruma vardır. Genelde pahalı anakartlarda oluyor bu durum, AMI olmasına rağmen AMIDEWIN çalıştıramıyorsun.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt